Nem pofátlanság olyan padra leülni ahová mások a dolgaikat tették, ha vannak szabad padok is?
Figyelt kérdés
Múlthéten történt meg, hogy egy játszótéren ültünk egy barátommal, chipseztünk és beszélgettünk. Odajött anyukám és az unokahugim. A kislány hintázni akart, ezért odamentünk a hintákhoz. A padon hagytuk a dolgainkat (ez a pad volt a legközelebb a hintákhoz). Jött 2 öregasszony, leültek arra a padra ahol a mi dolgaink voltak (7 padból ez az 1 volt "foglalt", mindegyik árnyékban volt, és tiszta! Nem kisgyerekkel jöttek) és majdnem lelökték azokat a földre. Nagyon mérgesek lettünk, nem értettük miért nem lehetett egy másik padra ülni ami kb másfél méterrel volt arrébb. Miért jó ha a másik dolgát lelökheti? Miután majdnem a földön landolt mindenünk, átvittük egy másik padra, és ott beszélgettünk tovább. Nem haltunk bele de bosszantó hogy ha van másik 6 pad, miért oda kell ülni ahová mi ültünk le? És persze ez a 7 pad tojás alakban van, tehát nincsenek messze egymástól. (És csak azért nem akartuk hogy a dolgaink leessenek és piszkosak legyenek mert a 2 öreg néni gusztustalanul köpködtek!)2009. aug. 10. 14:07
21/28 A kérdező kommentje:
Nem, mindkettő magyar néni volt. Sajnos nem ők az egyetlen öregek akik köpködnek a környékünkön, de inkább férfiakra jellemző. :S
2009. aug. 13. 11:10
22/28 anonim válasza:
én biztos kivertem volna a balhét! csak gondoljatok bele, az öregek már semmit nem tesznek hozzá a generációhoz! nem dolgoznak, csak kapják a nyugdíjat és egész nap semmittesznek! tisztelet a kivételnek! tömegközlekedésen szivesebben adom át a helyem magyar terhes nőnek, mint egy szottyadt öregasszonynak!
23/28 A kérdező kommentje:
Egyetértek.
2009. nov. 15. 16:47
24/28 anonim válasza:
Nem vagyunk haszonállatok, ha valaki végigdolgozta az életét, jár neki egy kis megbecsülés, ha különleges hatalom nem is.
25/28 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:15
te eddig mit tettél le az asztalra?
én nem értek egyet a kérdező által leírt viselkedéssel, de a te hozzáállásod minősíthetetlen. te majd a szüleidet is kirakod a lakásból, ha már nem dolgoznak?
26/28 anonim válasza:
a saját szüleimnek van annyi eszük hogy nem csinálnak hasonló dolgokat. ha valaki megöregszik hát ez van de ne legyen az új generáció hátrányára. amúgy annyit tettem hozzá hogy, mint mindenki máséból az én adómból is megy a nyugdíj!
NYUG-díj.
27/28 anonim válasza:
Velem az történt meg hogy haverommal bringáztunk, megelőztünk 1 nőt, persze kb 1 méterrel mellette jöttem el, a haverom meg még messzébb volt tőle, megálltunk a lámpánál és a krva botjával rábaszott egyet a küllőimre hogy idézem: " miért kell fellökni höö? "
28/28 anonim válasza:
utálom a konzervatív, korára hivatkozó öregeket akik fellöknek a buszra várva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!