Szerintetek nem pofátlanság ez egy kicsit?
Velem ilyesmi még sosem fordult elő... Szerencsére a mi postásunk megbízható, mindig előttünk, hangosan számolva adja át a pénzt.
De azért nem kéne, hogy ilyesmi előforduljon. Legközelebb szóljatok neki, hogy hélo, egy százas lemaradt (persze nem ilyen stílusban :)
De az! Mindenhol lehagy csak egy százast, nyugdíjakból stb....
Utaltasd számlára!
Igen, szerintem sem helyén való.
Elfelejtette? Ugyan már... Ha a főnök felejt el egy 0val többet írni a fizetéshez az sem baj?
Megkapja a fizetést, igaz keveset keres a postás is mint mindenki, de ha egy nap 50 csp-t visz ki akkor már keresett egy 5000ezrest. nyugdíjkor meg szép kis borravalókat szoktak kapni. Tudom, mert nagynéném postás, de ilyet soha nem tenne hogy nem adja oda! Ha kap megköszöni. Én úgy szoktam hogy szólok neki mikor már az aprót számolná, hogy köszönöm, hagyja, de magától soha nem rakná el. Ennyi erővel a boltban is kevesebbet adnának vissza, mert elfelejtik?:S Legközelebb én megjegyezném...
Na ilyet velem nem mernek megcsinálni. A kutya már tépi le a kaput aztán meglát még engem is szegény postás haver, már remegve adja át a pénzt. :)
Én biztos mondanám, hogy "Ne haragudj, de ez csak 500. 600ról volt szó." Pofátlanság amit csinál (ha ez rendszeres).
Lassan annyira elszemtelenedik, hogy majd csak 29.000-t ad?
Mindenképp tedd neki szóvá, hogy miért csak 500.
Kap fizetést. A borravalót pedig nem lehet kikövetelni vagy simán elvenni. Pofátlan egy alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!