Kicsit se pofátlanság hogy az mszp az összes korrupciós ügyben jelen van?
és ha le is buknak adják az ártatlant?
nem véletlen hogy a feltörekvő maffiozók pártjának tartják
és a liberálisokat ki ne hagyjuk
és még ezek beszélnek a demokrációról
mikor pár éve még vonatra tették az embereket és küldték Szibériába a gulágba
ezek a kis "turbó demokraták"
na ja
büdös maffia társaság
és a legnagyobb pofátlanság hagyó elajándékozza a vagyonát hogy a magyar állam ne tudja visszavenni
" Mindenki pofátlan, aki korrumpálódik. De jelenleg azért van több MSZP-s ügy, mert ők voltak a tűz közelében. Ne félj, lesz elég Fideszes ügy is (ahogy volt már korábban), de lesz majd biztos az LMP-nek és a Jobbiknak is."
nem ennyire mélyre csak az mszp süllyedt
hogy már minden 7 en velük van tele a sajtó
"" Mindenki pofátlan, aki korrumpálódik. De jelenleg azért van több MSZP-s ügy, mert ők voltak a tűz közelében. Ne félj, lesz elég Fideszes ügy is (ahogy volt már korábban), de lesz majd biztos az LMP-nek és a Jobbiknak is."
"
fidesznél nem volt sok korrupciós ügy
lmp nél jobbiknál egyáltalán nem volt
mszp/szdsz nél 90% mindenki korrupt
ilyen olyan érdekeltségű cégek stb
az adórendszert direkt úgy csinálták hogy nekik legyenek kiskapuk
ugyan már
de azt mond majd a fidesz is korrupt lesz vagy más
mszp nagyon elszámolta magát
és azok szégyeneljék magukat akik rájuk szavaztak
mszp tette tönkre az országot
ez tény
ez a magyar maffia párt
" Mindenki pofátlan, aki korrumpálódik. De jelenleg azért van több MSZP-s ügy, mert ők voltak a tűz közelében. Ne félj, lesz elég Fideszes ügy is (ahogy volt már korábban), de lesz majd biztos az LMP-nek és a Jobbiknak is."
És a nép tűri. Ha egy tízmilliós lakosság eltűri mindazt, amit művel vele néhány száz korrupt ember, akkor ki a hülye: a milliók vagy a néhány száz?
"fidesznél nem volt sok korrupciós ügy
lmp nél jobbiknál egyáltalán nem volt"
Ahogy mondtam, majd lesz. Eddig még nem voltak a tűz közelében, de most már őket is meg fogják környékezni.
A Fidesznél is volt Ezüsthajó Kft, vagy kőbányák...
"Ahogy mondtam, majd lesz. Eddig még nem voltak a tűz közelében, de most már őket is meg fogják környékezni.
A Fidesznél is volt Ezüsthajó Kft, vagy kőbányák..."
te most az mszp sek azzal vigasztalják magukat
majd lesz a Jobbiknál
majd lesz a többinél?
"te most az mszp sek azzal vigasztalják magukat "
Nem, én csak azt állítottam, hogy mindegyik politikus egykutya... de én kívánom a legjobban, hogy csalódjak az új gárdában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!