Kicsit se pofátlanság hogy az mszp az összes korrupciós ügyben jelen van?
és ha le is buknak adják az ártatlant?
nem véletlen hogy a feltörekvő maffiozók pártjának tartják
"Nem, én csak azt állítottam, hogy mindegyik politikus egykutya... de én kívánom a legjobban, hogy csalódjak az új gárdában..."
szerintem Vona lenne az utolsó ember aki lopna...
és Orbán sem olyan
de Vonának nincsen milliós céges érdekeltsége mint bajnainak vagy Gyurcsánynak
"szerintem Vona lenne az utolsó ember aki lopna...
és Orbán sem olyan
de Vonának nincsen milliós céges érdekeltsége mint bajnainak vagy Gyurcsánynak"
A nagy korrupciós pénzek általában nem (csak) saját zsebre mennek, hanem a pártkasszába. Így az egyének érdekeltségei nagyon nem számítanak - szerintem.
"És a nép tűri. Ha egy tízmilliós lakosság eltűri mindazt, amit művel vele néhány száz korrupt ember, akkor ki a hülye: a milliók vagy a néhány száz?"
Ott a pont, gondoljátok ha csak 2 millió ember kivonulna az utcára és követelné a felelősök megbüntetését, elintéznék az egészet néhány rohamrendőrrel? Egy nép ereje mindig az összefogásban rejlik.
" hogy lett vna eddig az lmp-nek vagy jobbiknak korrupciós ügye? még csak most kerültek a husos fazék közeléhez... majd most lesznek.. "
te mi vagy te jós?
az időjárást jósolgasd
mi addig hiszünk a tényeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!