Ma olvastam, hogy Révkomáromban a magyar határon az SNS trianon emlékművet állít fel. Gondolom nem arról fog szólni, hogy a szegény magyarok. Ez azért mekkora pofátlanság már? Provokálás de nem kicsit.
megy az adok-kapok.
ilyen az, mikor két nacionalista politikus vezette állam szívatja egymást.
előre szólok, ha háború lesz rám ne számítsatok!
Én lesz@rom ezt az egészet.
mondhatnám úgy is, hogy Slotához és Ficohoz képest Vona vagy Orbán kisangyal ezen a téren.
(bár orbánt nem tartom igazán nemzetinek)
"trianon emlékművet állít fel"
nagyon helyes
mi a kifogás?
mint írtam, szerinted az emlékművük azt fogja jelképezni, hogy de szar volt? vélhetően arról fog szólni, hogy a trianon egy szép és jó dolog volt és erről meg kell emlékezni.
vagy gondolod, hogy majd a slota meg az sns sajnálni fogja a trianon "áldozatait"?
"mint írtam, szerinted az emlékművük azt fogja jelképezni, hogy de szar volt? vélhetően arról fog szólni, hogy a trianon egy szép és jó dolog volt és erről meg kell emlékezni.
vagy gondolod, hogy majd a slota meg az sns sajnálni fogja a trianon "áldozatait"?
"
jaaa így már érthető kérdező
az SNS st figyelmen kívül hagytam
most már világosan értem amit írtál
és egyetértek
egyértelmű provokálás
szlotákoknak meg sem szabadna említeni Trianont mer már attól 200 lesz az ember vérnyomása...
én meg azt hittem emlékművet állítanak az elszakított országrészekért
mondom az SNS-t teljesen figyelmen kívül hagytam...
"Az a kifogás, hogy Trianon dicsőítő emlékmű lesz."
igen értem
vissza is vonom amit írtam
"hogy mi a kifogás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!