Ma olvastam, hogy Révkomáromban a magyar határon az SNS trianon emlékművet állít fel. Gondolom nem arról fog szólni, hogy a szegény magyarok. Ez azért mekkora pofátlanság már? Provokálás de nem kicsit.
"most olvastam valahol, h minden városba(gondolom határ mentibe) akarnak ilyet."
nem tudom mit akarnak elérni a szlotákok
válaszul mi is állítsunk egy egy ellen emlékművet?
gyerekes...
de szólni kéne nekik hogy a kettős keresztet sürgősen távolítsák el mert az egy ősi magyar betű
még pedig a GY és TY hangokat jelölték a kettős keresztel
ja és a himnuszukat is meg kéne változtatni mert az egy magyar népdal volt
nem viccelek nézzetek utána
szlovák himnusz = magyar népdal
Ennek a népdalnak a dallama viszont egy az egyben megegyezik a magyar népdallal, melynek címe: Még azt mondják nem adnak galambomnak...
szép példa pattogó 39-es:
"már százezer évvel ezelőtt is szlovákok éltek, meg hogy az édenkertben a kígyó teljes neve Varga Jenő volt, és a személyie alapján budapesti lakos,"
ezek többsége baromság vagy hazugság. egyéb?
más dolog állampolgárságot adni azoknak akik megérdemlik és más egyszerűen köpködni provokálni pattognni.
10.17
Már miért érdemelnék meg alanyi jogon? Bocs, de ezt az érvelést nem tudom elfogadni, mert rengeteg visszaélésre lesz alkalom a gyenge szabályozás miatt.
De azért örülök kérdező, hogy legalább azt elismered, hogy trianon nekünk lehet hogy gyásznap, de másoknak örömünnep, szóval nekik joguk van ünnepelni/megemlékezni.
39 es a tipikus bomlasztó az mszp s
akiket a fidesz bizony lehurrogott
(az index szerint)
szóval pattogni lehet de a 2/3 al meg lett szavazva a kettős állampolgárság
73
Liberális vagyok, nincs közöm az mszp-hez.
Az ellenvélemény amúgy bomlasztás?
" 73
Liberális vagyok, nincs közöm az mszp-hez.
Az ellenvélemény amúgy bomlasztás?"
az ilyen fajta igen
mszp meg bal liberális párt
Az MSZP ló**faszt liberális, már megbocsáss, közepesen erős szocdem banda.
Érdekelne, mitől függ, mitől lesz bomlasztó az ellenvélemény. Igenis, nem hiszem, hogy létezne olyan, hogy nemzeti egység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!