Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma olvastam, hogy Révkomáromba...

Ma olvastam, hogy Révkomáromban a magyar határon az SNS trianon emlékművet állít fel. Gondolom nem arról fog szólni, hogy a szegény magyarok. Ez azért mekkora pofátlanság már? Provokálás de nem kicsit.

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 08:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

"most olvastam valahol, h minden városba(gondolom határ mentibe) akarnak ilyet."

nem tudom mit akarnak elérni a szlotákok

válaszul mi is állítsunk egy egy ellen emlékművet?

gyerekes...

de szólni kéne nekik hogy a kettős keresztet sürgősen távolítsák el mert az egy ősi magyar betű

még pedig a GY és TY hangokat jelölték a kettős keresztel

ja és a himnuszukat is meg kéne változtatni mert az egy magyar népdal volt

nem viccelek nézzetek utána

2010. jún. 2. 09:43
 12/41 anonim ***** válasza:

szlovák himnusz = magyar népdal

[link]

Ennek a népdalnak a dallama viszont egy az egyben megegyezik a magyar népdallal, melynek címe: Még azt mondják nem adnak galambomnak...

2010. jún. 2. 09:46
 13/41 anonim ***** válasza:

A kettős kereszt a magyar "Gy"

a rovásírásban

[link]

itt található meg

2010. jún. 2. 09:48
 14/41 anonim ***** válasza:
22%
Már bocsánat, de államhatárokon belül azt tesznek, amit akarnak, lévén önálló ország. Talán, ha nem azzal indított volna a parlament, hogy kettős állampolgárság, meg egy, a szlovák államiság alapját bizonyos részben képező döntést nemzeti emléknappá nyílvánít, akkor ők is empatikusabbak lennének - legalább is Fico mindenképpen. Ha a szlovákok pl kihírdették volna a választási kampány alatt, hogy alkotmányba foglalják, hogy itt már százezer évvel ezelőtt is szlovákok éltek, meg hogy az édenkertben a kígyó teljes neve Varga Jenő volt, és a személyie alapján budapesti lakos, akkor mi is pattogtunk volna.
2010. jún. 2. 10:14
 15/41 A kérdező kommentje:

szép példa pattogó 39-es:

"már százezer évvel ezelőtt is szlovákok éltek, meg hogy az édenkertben a kígyó teljes neve Varga Jenő volt, és a személyie alapján budapesti lakos,"

ezek többsége baromság vagy hazugság. egyéb?

más dolog állampolgárságot adni azoknak akik megérdemlik és más egyszerűen köpködni provokálni pattognni.

2010. jún. 2. 10:17
 16/41 anonim ***** válasza:
22%

10.17

Már miért érdemelnék meg alanyi jogon? Bocs, de ezt az érvelést nem tudom elfogadni, mert rengeteg visszaélésre lesz alkalom a gyenge szabályozás miatt.

De azért örülök kérdező, hogy legalább azt elismered, hogy trianon nekünk lehet hogy gyásznap, de másoknak örömünnep, szóval nekik joguk van ünnepelni/megemlékezni.

2010. jún. 2. 10:20
 17/41 anonim ***** válasza:
77%

39 es a tipikus bomlasztó az mszp s

akiket a fidesz bizony lehurrogott

(az index szerint)

szóval pattogni lehet de a 2/3 al meg lett szavazva a kettős állampolgárság

2010. jún. 2. 10:32
 18/41 anonim ***** válasza:
26%

73

Liberális vagyok, nincs közöm az mszp-hez.

Az ellenvélemény amúgy bomlasztás?

2010. jún. 2. 10:34
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

" 73

Liberális vagyok, nincs közöm az mszp-hez.

Az ellenvélemény amúgy bomlasztás?"

az ilyen fajta igen

mszp meg bal liberális párt

2010. jún. 2. 10:35
 20/41 anonim ***** válasza:
21%

Az MSZP ló**faszt liberális, már megbocsáss, közepesen erős szocdem banda.

Érdekelne, mitől függ, mitől lesz bomlasztó az ellenvélemény. Igenis, nem hiszem, hogy létezne olyan, hogy nemzeti egység.

2010. jún. 2. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!