Egy lányt hány éves kortól szokás nőnek hívni a mai világban?
Szüzesség elvesztése után? Vicces lenne, tele lennénk 13-14 éves nőkkel:))
Én olyan 2O-21 éves koromban kezdtem azt írni, hogy N és nem L.
A mindennapi beszédben 35 éves korig simán lányt mondok, mert még fiatal. 35 felett szoktam nőt mondani.
(De nyilván egy 18 évesnek "nőnek" tűnik egy 26 éves, mert sokkal idősebbnek látja.
33N
A szüzesség elvesztésétől még senki nem lesz nő, főleg nem 14-15 évesen...
Nőként onnantól tudtam tekinteni magamra, amikor elköltöztem otthonról (jó, először koleszba, de szinte soha nem mentem haza), és magamnak kellett mindenről gondoskodnom (nem támogattak soha). Ez 18 éves koromban történt meg, de szerintem úgy igazán nővé 21 éves korom után kezdtem válni, amikor összeköltöztem a párommal, pedig előtte is önellátó voltam már, de így párban valahogy mégis más most.
Szóval nekem az első lépés az volt, amikor magamról kezdtem el gondoskodni, a következő meg az, amikor összehangolódtunk a párommal, és egymásról is gondoskodnunk "kellett".
A fel nem növés nálam a gyerekességgel egyenlő: nem gondolkodik megfelelően, pl. felnőtt létére "hülyeségnek" tartja a politikát, buta az ügyintézéshez, heherészik, idétlen, nem vesz komolyan dolgokat.
A felnőttség viszont nem egyenlő a besavanyodással, csak azzal, hogy el tud igazodni a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!