Szerintetek milyen gyakori, hogy a férfi nem akar házasságot és gyereket, csak belemegy? Mert a nő akarja vagy mert illik, meg így szokás, ez az élet rendje stb.
A férfi lekötni nem akarja magát leginkább, a nő pedig anyagi okok miatt nem meri meglépni a gyerekvállalást
20/F
Három több éve házas ismerősöm is azt mondta, hogy ha annyi idős lenne mint én, biztosan nem nősülne meg.
Na most én itt vagyok 22-évesen mint frissen végzett Technikus és úgy gondolom, hogy az esküvő a mai gazdasági helyzetben és a meglévő kilátásaimmal/kilátástalanságommal teljesen felesleges pénzkidobás és a házasság a meglévők mellett csak plusz teher és stresszforrás, amire abszolute semmi szükségem nincs...
Mostanában már egyre gyakoribb, de az is, hogy a férfi CSAK a nő kedvéért házasodik, de persze tudjuk ennek mi lesz a vége... válás.
A környezetemben csak 1 férfit ismerek aki nem akar házasságot, de ott a barátnője elfogadta, és boldogok!
Gyakorinak tapasztaltam,pedig ez a nő részéről sem igazi szeretet csak bizonyítási vágy és presztizs kérdés stb.
Éppen ezért részemről le is nézem azt a férfit,aki így
házasodik,hiszen egyfajta kényszerből teszi.
Boldogtalan házasság lett az ilyenekből a környezetemben, a férfi állandóan csalta és pótlékot keresett,aztán az ilyenek a szenvedésekkel teli házasság után elválnak.
Őszintén szólva nem látom értelmét ennek.
Én soha nem akarnám magam a másik nyakába varrni,ha ő nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!