Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányaim lesznek az esküvőmön. Igaz az, hogy kell nekik egy-egy férfi kísérő, és ők is végig ott állnak az ifjú pár mellett a ceremónia alatt? Ez mindig így van, vagy egy szokás?
Lesz koszorúslány mindkettőnk ismerőseiből. 4-en lesznek összesen, és 20-24 év közöttiek.
17:16 ahol voltál esküvőn, ott hogy vonultak be? Ki hogy állt?
Ma hallottam erről először, hogy kell kísérő, és eléggé meglepett a hír...
én eddig 3-szor voltam koszorúslány, egyszer sem volt férfi kísérő (koszorús fiú), aki ott toporgott volna a ceremónia alatt
A házasságkötőben szépen leültünk az 1. vagy 2. sorban, nem ácsorogtunk ott körülöttük. egyszer én vittem be a gyűrűket, a házasulandók előtt, máskor csak bementünk előttük.
A templomiban is a menyasszony előtt mentünk be, akkor is leültönk az 1. sorban és kész.
egymás után, de igazából szerintem úgy ahogy szeretnéd. Esetleg meg kell beszélni előre a házasságkötővel hogy így szeretnéd és kész.
Szerintem nincsennek ilyen megkötések hogy csak így lehet. Úgy csináljátok, ahogy a legjobbnak látjátok.
Ha azt szeretnéd egyenként bemennek előtted,(enekmez tetszik leginkább) ha akarod együtt mennek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!