Igen bár az étkezés előtt,szerintem nincs kikötve!Gondolj bele,de ez csak régen volt amikor még nomádok voltak és nem falvakba laktak!A belterjesség miatt,hiszen csak 1-max 2 két család élt együtt,az élelem hiány miatt!Vérfrissítés miatt!
De ehhez még az is hozzátartozott ha már itt tartunk,ha a családban a férfi bármi okból meghalt,baleset betegség stb.A másik családfő megölte az árván maradt gyerekeket,mert annyi élelmet egyedül nem tudott volna vadászni hogy mindenkinek jusson,és akkor az ő családja is elpusztult volna!
2011. máj. 9. 22:09
3/11 anonim válasza:
Igen, de én azokhoz a nőkhöz egy ujjal nem nyúlnék.
2011. máj. 9. 22:10
4/11 anonim válasza:
Hát az asszonyt felajánlják az biztos.
2011. máj. 9. 22:10
5/11 anonim válasza:
"nemtom. de én mindig úton lettem volna:D"
Öreg, szerintem ezt a mondatot kicsit elhamarkodtad. Nem hiszem, hogy épelméjű ember hozzá tudna nyúlni egy eszkimó nőhöz.
Bár lehet épp ezért alakult ki ez a szokás, hogy ne haljanak ki, végre valaki dolgozza már meg az asszonyt...mivel a férjnek nem nagyon lehetett gusztusa rá.
igen, a vérfrissítés miatt kínálták fel az asszonyt, és hogy elfogadta-e az illető, az nem a gusztuson múlott, hanem azon, hogy mennyire tisztelte a vendéglátót.Ha eléggé nagyrabecsülsz valakit akár az utódod életét is rábízod, ugye... Itt sem csinálnátok gyereket bárkinek, úgy ott sem.Eszkimó, ha abból az időből ( mikor még a maguk természetes módján éltek) itt és most megjelenne, mit szólna szerintetek néhány mostani menyecskéhez,a szilikoncici, a műköröm , műszempilla, színes kontaktlencse, felvarrt haj, és azok az ajkak, óh...hááát, nem tudom..volna-e gusztusa ...
2011. máj. 17. 13:47
10/11 anonim válasza:
jáj de ronda:D nekem ilyen pocahontas ugrott be északibb változatban:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!