Bunkóság ez 1 Japántól? Vagy náluk ez normális?
Regisztráltam 1 oldalra,hogy tudjak angolokkal beszélgetni, az angol tudásom fejlesztése miatt. Ma rámírt 1 22 éves Japán férfi. Elkezdtünk beszélgetni, de 1x csak szó nélkül eltűnt. Beleszámítva az időeltolódást,lehet h suliba/dolgozni kellett mennie, de legalább annyit írhatott vna h mennie kell vagy vmi.
Jogosan duzzogok egy kicsit a dolog miatt, vagy náluk ez nem számít bunkóságnak?
Én is beszéltem már japánnal és ő is köszönés nélkül elment bár utána bocsánatot kért,hogy nem köszönt el.
Szerintem ne aggódj biztosan nem szándékosan ment le!:)
Köszi a gyors választ. :)
Hát egy picit rosszul esik, de lehet h történt közben valami, szóval majd kiderül. :)
Hát ők általában telefonról nyomatják, tehát ez is közbe játszhat. Lehet pont munka közbe írt neked és jött a főnök :D
De én is mikor egy japán sráccal beszélgetek skypeon és egyszer ha van egy kis "kínos csend", akkor -az időeltolódás miatt- konkrétan bealszik és akkor egész este "fent van" :DDD (mert mikor beszélünk itt délután van, ott meg már késő este)
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
Túlzásba esel...
Bármi történhetett.
Pl a csaja elől eldugta a telefont xD vagy eldumálta az időt és sietett...stb.
Ha te a 22évest férfinak írod tuti kis tizenéves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!