Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen pofátlan a barátnőm?
ma 09:05
pont ezt akartam írni! 1x tényleg vegyél valami f.s szivarkát és adj neki, hogy most csak ez van :D
Olvasom itt a válaszokat! :D
Az 5 - ös jól beszél :DDDDDD
Én sodort cigit szívtam sokáig. Egyszer-párszor szívesen adtam, mikor baráti körben újdonság volt, hogy meg"kóstolják"...
Csak, már a harmadik körnél, mert a dohány mennyiség nem vágott foldhöz 5 embernél, akkor mondtam, hogy itt a dohány, itt a filter és a papír, van kezetek, ha kell megsodorjátok! Hőbörögtek egy sort, hogy nem tudnak sodorni... Sodorjak már én...
Én se tudtam, de megtanultam.
Most pipázok, azt meg ugye senki nem kéri el, de van nálam mindig cigi papír és ha más nem is, csigának való papír; így ha valaki igazán rászeretne gyújtani, akkor megtanul sodorni vagy ha nem tarhálós fajta, akkor sofrok neki egyet. De, általában a sárga pall mall után fuldoklanak az én cigimtől, meg rosszul lesznek, mert szerintük olyan erős...
Én eddig azt hittem fiu lány kapcsolat de most én is elbizonytalanodtam.
De igy még pofátlanabb.
Mert fiu lány kapcsolatban esetleg elnézhető lehet ha pl. a nő htb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!