Sok szülő miért nem neveli a gyerekeit? Miért engedik, hogy a gyerekük pofátlan, bunkó legyen társaságban, akár iskolában, akár máshol?
nem érnek rá. felemészti őket a mindennapok monotonsága. egyszerűbb tv-t nézni. azért.
25 vagyok, de elképeked azon, hogy viselkednek a mai gyerekek. tisztelet bárki irányában nulla.
ja és még félni is kell tőlük....
Ismerek elfoglalt szülőket, akiknek a gyereke tud viselkedni, ez se kifogás. Nem vonatkozik minden szülőre, hogy nem nevel, de azért elég sokra.
Valamelyik nap pl. utaztam haza munkából este 8 után buszon, mögöttem egy anyuka ült ölében ovis korú gyerekével, aki végig hangoskodott, és előre hajolt a fülemhez, az anyja nem szólt rá.
nehogymár egy 10 évesnek ne lehessen parancsolni.....
nem foglalkoznak vele a szülők. pénzelik, de semmi egyéb.
sok lelki sérült is van köztük, akik otthon mindent megkaptak csak szeretetet és figyelmet nem - még ha az két pofonban is nyilvánul meg.
Mondjuk adott egy 2-3 éves kisgyerek. Az anyukának kényelmesebb beültetni a tévé elé, mint játszani és foglalkozni vele. A tévé ontja magából a hülyeséget, bunkóságot, a gyerek meg könnyen tanul. Utólag meg hiába próbálja nevelni a szülő, ha a gyerek megtanulja, hogy amit a tévében lát, az az általános.
A mai kamaszok meg semmivel nem lennének rosszabbak, mint a régebbiek, ha a szüleik eleget foglalkoztak volna velük gyerekkorukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!