Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom verekedett a legjobb...

A párom verekedett a legjobb barátnőm férjével! Mi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval,mi már együtt élünk.Áthívtuk őket tegnap este vacsorázni.Mert ők is többször meghívtak már minket.

Mikor végeztünk a kajával akkor előkerültek az italok..A párom foglalkozásáról csak annyit,hogy mezőgazdasággal illetve esztergálással foglalkozik.A barátnőm férje meg egy jól menő vállalat feje...Nem tudom,hogy a pia miatt e de elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással...

Mondta neki,hogy a ő házában nem fogja senki se sértegetni,ekkor mondtuk,hogy hagyjátok már abba,erre a párom mondta,hogy na takarodjanak ki..A férfi meg neki ment mikor felálltak ő meg persze nem hagyta magát...

Hozzám se szólnak,hívtam telefonon a barátnőmet ő se veszi fel..

Nem tudom,szerintem nekünk kellene sértődöttet játszani..

Mindegy engem se érdekelnek már,hogy mi van velük...

Valaki került már hasonló helyzetbe? Mi lenne a megoldás?

én 20/N a párom 22/F

2013. márc. 2. 12:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Hat ennek a baratsagnak mar lottek.
2013. márc. 2. 13:00
 2/26 anonim válasza:
100%
Ők sértettek meg titeket nekik kell bocsánatot kérni csesszél rájuk
2013. márc. 2. 13:01
 3/26 anonim ***** válasza:
54%
Vonatkoztass el attól, hogy mi történt a 2 férfi között. A barátnőddel próbáld megbeszélni a dolgokat, és ezentúl inkább találkozzatok kettesben. Szerintem nem megoldhatatlan ez.
2013. márc. 2. 13:02
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
A párodnak akkor kellett volna előkapnia az eszét. Szóban is vissza lehet támadni, és ez lett volna a jó. Kicsit visszavágni az ország gazdasági helyzetével, a kihalófélben lévő szakmunkákkal!munkásokkal, és a munkanélküliséggel, mert túl sok a diplomás, de fizikai munkás egyre kevesebb, és így az ország hamarosan nem fogja tudni fenntartani magát, ha így folytatja. Például.
2013. márc. 2. 13:04
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Nektek van igazatok ezt teljesen egyértelmű.Bár azt nem értettem kinek a házába voltatok.Mert ha nálatok,akkor még jobban kiakadtam volna és jó pár monoklival ment volna haza,plána ha a saját otthonomba támad meg és kritizás,akkor kő kövön nem maradt volna az tuti.

A kérdésre válaszolva hogy mi legyen?Semmi!Kell nektek ilyen idiota "barát"?

2013. márc. 2. 13:05
 6/26 anonim ***** válasza:
78%
Kimutatták a foguk fehérjét. Kiderült, hogy lenézik önöket. A férfi kimondta, a felesége mellette áll. Ön miért keres bármilyen megoldást?
2013. márc. 2. 13:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:04

Tudsz értelmezni szöveget?Ne a párja támadott rá,hanem ennek ellenére még a f@szi támadott neki...hiába használod az eszed ha rád támadnak.Én úgy össze vertem volna hogy a mentő viszi el ha a saját otthonomba rámtámad az tuti..

8/26 anonim ***** válasza:

Jó gyökerekkel vagy körbevéve már ne haragudj! :D

Ahogy más is mondta, próbáld megbeszélni a barátnőddel, hiszen ehhez nektek most javarészt semmi közötök nem volt. Az ő párja mondott amit mondott, a tiéd is mondott amit mondott, max abban vagytok hibások, hogy nem állítottátok le a párjaitokat már az első ilyen megjegyzések után. Hagyj rá pár napot, aztán próbáld megbeszélni vele, a párjaitokat meg többé ne eresszétek össze, ennyi.

9/26 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem egy pillanat aladt támadta meg.

"elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással..."

És itt az a pont, amikor a párjának lehetett volna kicsit hidegebb a feje.

A barátnőről meg anyit, hogy ne a válaszolók alapján dönts a barátságotokról, hanem érzés alapján. Végülis a barátnőd apjáról van szó, aki vagy igazi kőbunkó - vagy simán cinikus és érzéketlen volt, ezt nektek kellett látni -, de ettől még a barátnőd nem ilyen. Most a barátnőd is fel van húzva, elvégre a párod és az apja összeverekdtek ez teljesen normális. Adj neki időt. Várj, aztán ha nem keres, mondjuk 2 hét múlva próbálj vele beszélni.

2013. márc. 2. 13:14
 10/26 A kérdező kommentje:

Nálunk történt az incidens.

Igazából nem értem,hogy miért így indult ki,hogy paraszt?

A páromat tartom a legtalpraesettebb embernek aki 21 évesen felállított egy házat önerőből...

A mezőgazdaság volt az álma.....

2013. márc. 2. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!