A párom verekedett a legjobb barátnőm férjével! Mi legyen?
Szóval,mi már együtt élünk.Áthívtuk őket tegnap este vacsorázni.Mert ők is többször meghívtak már minket.
Mikor végeztünk a kajával akkor előkerültek az italok..A párom foglalkozásáról csak annyit,hogy mezőgazdasággal illetve esztergálással foglalkozik.A barátnőm férje meg egy jól menő vállalat feje...Nem tudom,hogy a pia miatt e de elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással...
Mondta neki,hogy a ő házában nem fogja senki se sértegetni,ekkor mondtuk,hogy hagyjátok már abba,erre a párom mondta,hogy na takarodjanak ki..A férfi meg neki ment mikor felálltak ő meg persze nem hagyta magát...
Hozzám se szólnak,hívtam telefonon a barátnőmet ő se veszi fel..
Nem tudom,szerintem nekünk kellene sértődöttet játszani..
Mindegy engem se érdekelnek már,hogy mi van velük...
Valaki került már hasonló helyzetbe? Mi lenne a megoldás?
én 20/N a párom 22/F
Nektek van igazatok ezt teljesen egyértelmű.Bár azt nem értettem kinek a házába voltatok.Mert ha nálatok,akkor még jobban kiakadtam volna és jó pár monoklival ment volna haza,plána ha a saját otthonomba támad meg és kritizás,akkor kő kövön nem maradt volna az tuti.
A kérdésre válaszolva hogy mi legyen?Semmi!Kell nektek ilyen idiota "barát"?
ma 13:04
Tudsz értelmezni szöveget?Ne a párja támadott rá,hanem ennek ellenére még a f@szi támadott neki...hiába használod az eszed ha rád támadnak.Én úgy össze vertem volna hogy a mentő viszi el ha a saját otthonomba rámtámad az tuti..
Jó gyökerekkel vagy körbevéve már ne haragudj! :D
Ahogy más is mondta, próbáld megbeszélni a barátnőddel, hiszen ehhez nektek most javarészt semmi közötök nem volt. Az ő párja mondott amit mondott, a tiéd is mondott amit mondott, max abban vagytok hibások, hogy nem állítottátok le a párjaitokat már az első ilyen megjegyzések után. Hagyj rá pár napot, aztán próbáld megbeszélni vele, a párjaitokat meg többé ne eresszétek össze, ennyi.
Nyilván nem egy pillanat aladt támadta meg.
"elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással..."
És itt az a pont, amikor a párjának lehetett volna kicsit hidegebb a feje.
A barátnőről meg anyit, hogy ne a válaszolók alapján dönts a barátságotokról, hanem érzés alapján. Végülis a barátnőd apjáról van szó, aki vagy igazi kőbunkó - vagy simán cinikus és érzéketlen volt, ezt nektek kellett látni -, de ettől még a barátnőd nem ilyen. Most a barátnőd is fel van húzva, elvégre a párod és az apja összeverekdtek ez teljesen normális. Adj neki időt. Várj, aztán ha nem keres, mondjuk 2 hét múlva próbálj vele beszélni.
Nálunk történt az incidens.
Igazából nem értem,hogy miért így indult ki,hogy paraszt?
A páromat tartom a legtalpraesettebb embernek aki 21 évesen felállított egy házat önerőből...
A mezőgazdaság volt az álma.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!