A párom verekedett a legjobb barátnőm férjével! Mi legyen?
Szóval,mi már együtt élünk.Áthívtuk őket tegnap este vacsorázni.Mert ők is többször meghívtak már minket.
Mikor végeztünk a kajával akkor előkerültek az italok..A párom foglalkozásáról csak annyit,hogy mezőgazdasággal illetve esztergálással foglalkozik.A barátnőm férje meg egy jól menő vállalat feje...Nem tudom,hogy a pia miatt e de elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással...
Mondta neki,hogy a ő házában nem fogja senki se sértegetni,ekkor mondtuk,hogy hagyjátok már abba,erre a párom mondta,hogy na takarodjanak ki..A férfi meg neki ment mikor felálltak ő meg persze nem hagyta magát...
Hozzám se szólnak,hívtam telefonon a barátnőmet ő se veszi fel..
Nem tudom,szerintem nekünk kellene sértődöttet játszani..
Mindegy engem se érdekelnek már,hogy mi van velük...
Valaki került már hasonló helyzetbe? Mi lenne a megoldás?
én 20/N a párom 22/F
ma 13:14
Hát persze nyílván való,még a végén a kérdező párja a hibás.Kíváncsi lennék ha te veled így beszélnének a párod jelenlétébe veled a saját otthonodba akkor hogy reagálná??Én i haza küldeném szépen.De ha te ilyen szerencsétlen vagy hogy hagyod hogy alázzanak akkor hajrá.Szerintem egy ilyen esetnél,mindenki szépen haza tessékelné a másikat.A kérdező párja teljesen jogosan és igaszsáégossan járt el.Fogta és megmondta neki hogy el lehet takarodni haza.Erre mit csinál a f@szi?Rátámad a kérdező párjára.Még jó hogy hogy megvédi magát a saját otthonába a sját párja elött..ne vicceljünk már.Nem mindenki olyan bologató kutyuska mint te...
ma 13:16
Kérdező még egy kérdésem lenne!A párod legalább jól beverte ennek a senkiházinak a pofáját?
Amúgy meg kell nektek ilyen barát?Aki kitudja a hátatok mögött milyen parasztnak hord el titeket?A párod meg igen is legyen büszke a kis gazdaságára!Lehet még többre viszi mint ez a kis sz@rrgó.Amúgy én hagynám a francba ezt a barátságot,max ti ketten tartsátoak a kapcsolatot a barátnőddel és néha találkozzatok,de a hülye haverját ne vigye magával,mond meg neki hogy nem kívánatos személy.
Én mindkét fél negatívumát látom a helyzetben. Ugyanis tisztában vagyok azzal, hogy a dolgok nem feketék és fehérek. Neked viszont jobban oda kéne figyelned, hiszen egy szóval sem írtam, hogy hibáztatnám a párját. Viszont nem leszek vak, csak azért mert ilyenre sikerült a végkimenetel. A párja egy bizonyos pontnál cselekedhetett volna másképp, ahogy a másik félnek is vissza kellett volna fognia magából.
És még valami eszembe jutott: A párja tényleg paraszt, hiszen mezőgazdasági munkás, csak sokan pejoratív értelemben használják, használhatják a szót. De az tényleg nem nekünk, válaszadóknak a dolga, hogy kitaláljuk az illető vajon milyen megközelítést alkalmazott amikor azt mondta "paraszt, mert dinnyékkel keresi a pénzét".
Kérdező, csak egyet mondok, ne indulatból dönts.
az ilyen provokáció mögött komplexus és irigység van. de ezek öntudatlan folyamatok. nem szabad ilyen adok-kapok-ba belemenni. értelemtelen farokméregető verseny.. amikor valakinek nem marad más csak az egzisztenciával előhozakodni. belül lehet tök boldogtalan..-
Tudjátok ez a baj ..h nem nagyon van őszinte kommunikáció, egymás lelkére nem is igazán vagyunk kíváncsiak. ez pedig inkább egy nagyon szomorú elidegenítő jelenség szerintem .
ma 13:42
Ez az eset amikor nincs fekete vagy fehér,a kérdező ottoh volt és náluk volt vendésgégbe az illető.Igen nyílván a parasztot nem úgy értette,de van egy közlés stílus amit az ember érzékel ha valaki gunyos vagy esetleg direkt provokál.Itt is vszinü az volt,ha én elmegyek vendégésgbe akkor próbálok legalább kedves lenni,és mondjuk dicsérni hogy miyen jó dolog hogy egy ilyen kis gazdaságot ki alakított pl.Nyílván ha valakinek ezt mondják akkor nem fogja haza tessékelni a másikat.Ha valak így reagál annak oka van.Ok nélkül engem még soha nem küldtek el melegebb éghajlatra.Ha elküldtek akkor azért mert tiszteletlen és paraszt voltam.Az hogy a kérdező hogyan reagált az meg a sját dolga,hiszen otthon van,jogában áll elküöldeni az illetőt haza,ha nem tetsző viselkedéstprodukál valaki az otthonába és esetleg sértegeti.Nyílván nema kérdező kezdte el provokálni az illetőt.Az meg még ha a tortán hogy neki támad a saját otthonába,egyértelmű hogy sértette az ""úraságot" hogy valaki elmeri küldeni az anyukájába.
Igen,beverte az arcát elég rendesen neki.
Ez a "mezőgazdasági munkás"t ne értsd félre. Ő az aki fizet másoknak,hogy dolgozzanak neki napszámosként.Az más kérdés,hogy ő is ugyan úgy ott van velük meg én is..
Jobb lesz elfelejteni a dolgot.Én nem fogom keresni az ő társaságukat!
Köszönöm mindenkinek!
Igen a kezdetektől tudtam,hogy az a férfi a dominancia első helyén akar állni..Szóval,nem tisztel senkit.
sose volt szimpatikus.
Te...de komoly. Nem a mi szomszédaink voltak nálatok??? Képzeld, mi is inkább vagyunk "parasztok" nekünk gyümölcsösünk van, mi is ott dolgozunk ha kell, öntözünk premetezünk,de legtöbbször emberekkel dolgoztatunk. És nekünk is van egy ilyen imserősünk mint akiről írsz, összejárunk mert egyidősek a gyerekeink barátok. A férfi D-D-s ahogy ő hívja magát, azaz dupla diplomás, és folyton zrikálja az én férjemet, hogy paraszt. Paraszt lesz a gyerekünk is. ELLENBEN ŐŐŐŐK, a nagytudásúak. Mikor emlékeztetem, hogy én is és a férjem is diplomások vagyunk, akkor is csak nevet, diplomás parasztok...Mi még nem vertük meg. De már nagyon közel vagyunk hozzá, legalábbis én :-) A férjem ő kineveti (ő az okosabb)én nem hagyom sajnos. Ha szúr én visszaszúrok, elég feszült szokott lenni a hangulat nálunk :-)
De lehet, hogy egyzser én is írok ide, hgy NA VÉGRE BEVERTEM AZ ORRÁT!!
Neked viszont jobban oda kéne figyelned, hiszen egy szóval sem írtam, hogy hibáztatnám a párját.
Nem azt nem írtad,de már egyből az ő viselkedését próbáltad elmezni,hogy gondolodnia kellett volna stb.Szerintme gondolkodott mert fogta magát és szépen hazaküldte.Ennyi.Ez meg nem tetszett a senkiházinak így mivel sértették a kivagyok én "úraság" híúságát,így fogta magát és neki tamáadott a kérdező párjának.Teljesen mindegy mi volt elött,de a saját otthonába neki támadott ez a kis mitugrást fajankó.Na ná hogy beveri a pofáját a saját felség területén.
Jobb lesz elfelejteni a dolgot.Én nem fogom keresni az ő társaságukat!
Én is azt javasolnám!Egynlőre szerintm ő tartozik bocsánat kéréssel!Ha jelentleznek és bocsánatot kérnek,akkor meg majd eldöntöd mit akarsz velük.Bár én ilyenekkel nem foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!