Én látok rémeket, vagy a legjobb barátom tényleg nem a barátom?
Kicsit kiakasztott a dolog.
Sok hónapnyi csak netes csevegés után bejelentette hogy ő bizony átjön hozzánk (ebédidőben).
Megérkezett, fészkelődött egy kicsit, majd mikor rájött hogy szokásommal ellentétben még nem kezdtem el főzni, közölte hogy rendeljünk pizzát mert éhenhal (??).
A végén megoldottuk a problémát, felvetődött a munka kérdése.
Megígérte hogy megpróbál munkát szerezni nekem, rákérdez a főnökénél hogy nincs-e szabad hely, lenne gyakorlatom az adott szakmában...
Gyorsan távozott, azóta nem beszéltünk holott volt fent chaten.
A végén megkérdeztem hogy sikerült-e intéznie valamit, kaptam egy szuper kerülőválaszt, mást nem is írt.
Amíg neki nem volt munkája, gyakran hívtam meg ebédelni hozzánk hogy egyen valamit, de jobban belegondolva már akkor sem igen találkoztunk máshol...
Ez most elég rosszul érintett mert rajta kívül megszakadt mindenkivel a kapcsolatom.
A legjobb barátomat úgy értettem, hogy a legjobb barátom :))
Barátságon kívül nem fűz hozzá semmi.
Szép is lenne, mert férjem van :D
Már vagy 3 éve ismerjük egymást, kezdetben sokat is találkoztunk, de szép lassan elkopott a dolog valahogy.
Pedig én mindent megtettem az ügy érdekében azt hiszem.
Jézusom, bár elég hülyén fogalmaztam de azért kérdezhetnél :D
Dehogy interneten ismertem meg.
Csoporttársam volt egy képzésen, sokáig normálisan tartottuk a kapcsolatot, aztán kezdett rászorítkozni ezekre a netes bájcsevejekre.
Miért ne hívhatnám meg ebédelni??? A férjem is ott volt ember! :D
Egyszerűen csak segíteni szándékoztam neki hogy ne haljon éhen.
Úgy tűnik hozzászokott.
Hát, akkor majd leépítem.
De sajnos rajta kívül nem igen maradtak barátaim, mindig elkopnak mellőlem, sajnos nem vagyok az a "részegedjünk a kocsmában" fajta ember, és az eddigi ismerőseimnek mind ez jelentette a szórakozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!