Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én látok rémeket, vagy a...

Én látok rémeket, vagy a legjobb barátom tényleg nem a barátom?

Figyelt kérdés

Kicsit kiakasztott a dolog.

Sok hónapnyi csak netes csevegés után bejelentette hogy ő bizony átjön hozzánk (ebédidőben).

Megérkezett, fészkelődött egy kicsit, majd mikor rájött hogy szokásommal ellentétben még nem kezdtem el főzni, közölte hogy rendeljünk pizzát mert éhenhal (??).

A végén megoldottuk a problémát, felvetődött a munka kérdése.

Megígérte hogy megpróbál munkát szerezni nekem, rákérdez a főnökénél hogy nincs-e szabad hely, lenne gyakorlatom az adott szakmában...

Gyorsan távozott, azóta nem beszéltünk holott volt fent chaten.

A végén megkérdeztem hogy sikerült-e intéznie valamit, kaptam egy szuper kerülőválaszt, mást nem is írt.

Amíg neki nem volt munkája, gyakran hívtam meg ebédelni hozzánk hogy egyen valamit, de jobban belegondolva már akkor sem igen találkoztunk máshol...

Ez most elég rosszul érintett mert rajta kívül megszakadt mindenkivel a kapcsolatom.

2013. febr. 13. 12:57
 1/7 anonim válasza:
Picit zavaros, amit leírtál...nem tiszta, hogy mióta ismered...vagy milyen kapcsolatban vagytok, jártok-e... De szerintem érdekek fűzik hozzád, ha nem keres. Vagy valami titkolnivalója van...neked kell érezni. Ha meg tud lenni nélküled egy napot,anélkül, hogy ne hívna fel legalább 1 percre este, vagy ne dobna egy üzit, akkor szerintem csupán "vagy" neki. :/
2013. febr. 13. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:

A legjobb barátomat úgy értettem, hogy a legjobb barátom :))

Barátságon kívül nem fűz hozzá semmi.

Szép is lenne, mert férjem van :D

Már vagy 3 éve ismerjük egymást, kezdetben sokat is találkoztunk, de szép lassan elkopott a dolog valahogy.

Pedig én mindent megtettem az ügy érdekében azt hiszem.

2013. febr. 13. 13:10
 3/7 anonim válasza:
Érdekbarát. Nekem is volt ilyen...le kell építeni...nem keresni...aztán meg, ha netán szüksége lenne rád,akkor úgyis megkeres, de a helyedben azzal indítanék, hogy magyarázza el ezt a nagy változást. Nekem pl volt olyan, hogy hónapokig nem beszéltünk, pedig előtte jó barátok voltunk, aztán megkeresett, hogy kéne kölcsön pénz. Én meg nem adtam. Persze azóta sem keresett...:)
2013. febr. 13. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Interneten megismered, és mindjárt a legjobb barátod. Neked csalédod van, meghívod őtt ebédelni. Kozbe meg remény semmi. Tudd! férfi és nő között nincsen barátság. Bár lehet, hogy te épp ezt élvezed...A férjed mit szól ehhez? Vagy elég béna?
2013. febr. 13. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Jézusom, bár elég hülyén fogalmaztam de azért kérdezhetnél :D

Dehogy interneten ismertem meg.

Csoporttársam volt egy képzésen, sokáig normálisan tartottuk a kapcsolatot, aztán kezdett rászorítkozni ezekre a netes bájcsevejekre.

Miért ne hívhatnám meg ebédelni??? A férjem is ott volt ember! :D

Egyszerűen csak segíteni szándékoztam neki hogy ne haljon éhen.

Úgy tűnik hozzászokott.

2013. febr. 13. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát, akkor majd leépítem.

De sajnos rajta kívül nem igen maradtak barátaim, mindig elkopnak mellőlem, sajnos nem vagyok az a "részegedjünk a kocsmában" fajta ember, és az eddigi ismerőseimnek mind ez jelentette a szórakozást...

2013. febr. 13. 14:14
 7/7 anonim válasza:
Én az első válaszíró vagyok :) És a barátokkal kapcsolatban ugyanez a véleményem. Nagyon ritka ma a barátság. Az igazi barátság. Nekem nincsenek is igaz barátaim, mert...nehéz ilyet találni. Amúgy az meg egy balgaság, hogy nincs férfi és nő közt barátság... Mi a helyzet mondjuk, ha az ember a férjének a legjobb barátjával szintén jó barátságot köt? Azok nem lehetnek barátok, mert a férje barátja és már foglalt, vagy mi? :)
2013. febr. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!