A párom verekedett a legjobb barátnőm férjével! Mi legyen?
Szóval,mi már együtt élünk.Áthívtuk őket tegnap este vacsorázni.Mert ők is többször meghívtak már minket.
Mikor végeztünk a kajával akkor előkerültek az italok..A párom foglalkozásáról csak annyit,hogy mezőgazdasággal illetve esztergálással foglalkozik.A barátnőm férje meg egy jól menő vállalat feje...Nem tudom,hogy a pia miatt e de elkezdte sértegetni a páromat,hogy így paraszt,hogy dinnyékkel illetve krumplikkal keresi a pénzt illetve egy műhelyben esztergálással...
Mondta neki,hogy a ő házában nem fogja senki se sértegetni,ekkor mondtuk,hogy hagyjátok már abba,erre a párom mondta,hogy na takarodjanak ki..A férfi meg neki ment mikor felálltak ő meg persze nem hagyta magát...
Hozzám se szólnak,hívtam telefonon a barátnőmet ő se veszi fel..
Nem tudom,szerintem nekünk kellene sértődöttet játszani..
Mindegy engem se érdekelnek már,hogy mi van velük...
Valaki került már hasonló helyzetbe? Mi lenne a megoldás?
én 20/N a párom 22/F
Mikor emlékeztetem, hogy én is és a férjem is diplomások vagyunk, akkor is csak nevet, diplomás parasztok..
Elképszető milyen emberek vannak...sajnos nekem hamar "nyílik a bicska a zsebembe" az ilyenekre..és hamar eljárna az öklöm.
Jaj,de köszönöm nektek! :)
Nekem tetszik ez az életforma,pedig nem ilyenben nőttem fel.
köszönöm még egyszer mindenkinek!:)
Szerintem is jól tette, hogy helyretette a pasit a férjed. nem vagyok híve az erőszaknak, de az ilyen emberek csak ebből értenek. Meg kell neki mutatni, hogy semmivel sem ér többet, mint ti, sőt!
Nem neked kell sajnálkozni, hogy megtörtént!Ha a barátnőd ezen megsértődik, akkor ő sem különb,mint a párja.Igazán kapcsolhatna ő is, hogy milyen ember mellett van. Viszont ha a barátnődnek ez a jó, s még erre a büszke, akkor jobb elkerülni a társaságát, mert ő is éreztetni fogja, hogy ők többet érnek.
csak igaz barátságba fér bele az akár durva viccelődés, de ott nem nézi le az egyik a másikat és nem vesznek rajta össze hanem nevetnek utólag.
ha komoly a sértegetés akkor a sértegető félnek van problémája az önértékelésével. óvodás szint, menjen pszichológushoz.
Én itt egy lehetőséget látok csak. Ők felkeresnek sűrű bocsánatkérés közepette s az alkoholra fogják az egészet. Végülis ha kijózanodva belátják hogy nagyobb parasztok voltak a parasztnál akkor esetleg meg lehet bocsájtani nekik.
De ahogy elnézem erről szó sincs.
Annyira nem értem ezt a hozzáállást amikor dolgozó embert pocskondiáznak… Nem tudok elképzelni olyan tisztességes munkát amit leszólnék. Még aki a szar pucolja azt is tisztelem, hisz azért teszi hogy nekem ne kelljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!