Ha a nejetek ugy döntene hogy nem mos többet hajat mit szólnátok így fél év elteltével már? Hogy hatna ez a családi életetekre a kapcsolatotokra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:05
11/15 A kérdező kommentje:
Nem jár fodrászhoz de a tengerben pl ha vizes lesz aznem hajmosas tusolaskor is lehet picit vizes lesz neki. Attol tisztul szerintetek? Vagy pl nemsokara husvet és ha leönteném kellemesen meleg hőjü vizzel reggel attol tisztul na?
2013. febr. 11. 12:46
12/15 A kérdező kommentje:
Derékig ér a haja és magának vágja vagy a barátnői vagy az anyja vagy a lányunk néha én csak nem tudo. Egyenesre vágni.a fésü állati szörből van de kemény
2013. febr. 11. 12:49
13/15 Pietrosol válasza:
Szia!
Magam jó ideje csak tiszta vízzel mosok hajat, szappannal is csak a genitáliát és a hajlatokat mosom.A hajam és a bőröm egészséges, nem árasztok bűzt magamból.
Családom van, sokat járok közösségbe és a munkám is emberekhez köt.Soha senki nem tett még megjegyzést, hogy fura szagom lenne.
Nekem ez így nem fura, bár azt a verziót személyesen nem ismerem, ha valaki vízzel sem mos hajat.
14/15 Andizsuzsi válasza:
A haj valóban képes az öntisztulásra. A csimbókosodás nem a hajmosás, hanem a fésülködés hiányától van. A tiszta vízzel való leöblítés éppen elég a hajnak és a bőrnek is, a többi csak árt azzal, hogy lemossa a bőr természetes védőrétegét. Ha amúgy tizta, rendezett a feleséged, akkor miért probléma ez neked?
15/15 anonim válasza:
Na akkor lelehet pontozni.Ilyen növel nem birnam sokaig.Tisztul magatol lehet,de akkor is büdös.Én leöntenem a fejét egy vödör teli samponos vizzel.Engem felhaborit.Az hogy valaki nem hasznal.sampont az haggyan de vizet se ér a feje???jajjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!