Olyan párok, ahol mindkettőtöket titoktartás kötelez! (orvosok, pszichológusok, stb. ) A kapcsolatotokra nem hat ki a "titkolózás", hogy lényegében nem beszélhettek a munkáról?
Bankban dolgozom és egész nap "üzleti titok" és "szigorúan bizalmas" feliratú dokumentumokat nézegetek. Bármelyik gazdasági újságíró ölne egy napi információmennyiségért.
Alá is írtam anno, hogy épphogy fel nem köthetnek (tényleg büntetőjogi következményei lennének), ha kiszivárogtatok bármit is.
Ergo a férjemnek is csak virágnyelven, a konkrét, lényegi információkat kihagyva mesélek. Ha már publikussá válik az információ, akkor utólag elmondom, hogy "na, amikor bent túlóráztam, akkor ezen dolgoztunk, ez volt a nagy projekt".
De attól, hogy nem nevezem nevén az egyes beruházásokat, új szabályozásokat, attól el tudom mesélni, hogy "miközben a jelenlegi projekten dolgoztunk, XY összeveszett a főnökkel egy adattábla miatt". Hogy milyen projekt és mi volt az adattáblán, az meg marad az én titkom.
köszönöm a válaszokat, megnyugtat, hogy ez mégsem akkora probléma, mint én gondoltam:)
(én orvostanhallgató vagyok, a párom pszichológiát tanul és elgondolkodtam ezen)
Én, ha ő is ismeri akkor simán mondok hozzá nevet is.
Nem egy idegennek mondom meg nem pletykás mint a legtöbb nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!