Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadtam ki? Szerintem...

Jogosan akadtam ki? Szerintem ez már a titkolózás kategória

Figyelt kérdés

Röviden és tömören arról van szó, hogy a barátnőm, akivel már 3 éve járok, nem mondta el, hogy régebben lányokkal kavart. Pontosabban 1 lánnyal járt is, meg szerelmes volt, meg nem tudom és "élete nagy szerelme" volt. Úgy jöttem rá, hogy a legjobb barátnője benyögte tegnap, amikor társasággal voltunk. Olyan mérges lettem, ha elvileg szeret, meg elmondunk egymásnak mindent, akkor ilyet miért nem? Mert ha ez a helyzet, akkor talán még mindig érdeklik a lányok. Még csak el se magyarázta, hogy ilyet miért nem mondott el. Ő is tud a régi életemről, tudja, hogy hány barátnőm volt, kihez kötött szorosabb viszony stb. Most becsapva érzem magam, de tényleg. Csak annyit mondott, hogy azt már lezárta, meg hogy nem érti, miért kaptam fel a vizet. De most itt kinek van igaza?

23/F

2010. ápr. 24. 13:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
ha jogos ha nem,én is kiakadtam volna....
2010. ápr. 24. 13:41
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát tényleg elmondhatta volna, viszont nem kell túlreagálni, az már csak múlt.
2010. ápr. 24. 13:43
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
3 évbe bele kellett volna férni, hogy elmondja. Végül is ez a tény nem egy "apróság". Nálam ez önmagában azt jelentené, hogy fel is út, le is út.
2010. ápr. 24. 13:45
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen, de ez nem olyan, hogy egy lényegtelen kapcsolatát nem mondta el. Barátnője azt mondta, hogy "X nagy szerelme lány volt" és most ezen ne akadjak ki? Nem az, hogy veszekedtem vele, csak azért egy 3 éve tartó kapcsolatban már azt hiszem, elvárható, hogy ne legyenek ilyen lényeges titkaink egymás előtt.
2010. ápr. 24. 13:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szégyenli, hogy szégyenli a beállítottságát..
2010. ápr. 24. 13:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem lenne ez "válóóok", de azért tényleg kellett volna beszélnie róla.
2010. ápr. 24. 13:50
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem meg a múltjához ilyen szempontból nincs közöd. Én sem kérdezgetem a párom, hogy kivel meddig volt, miket csináltak stb.

A lényeg, hogy most veled van.

Az én véleményem az, hogy nem volt jogos a felháborodásod.

Még annyi hozzá: régen nekem is volt dolgom nőkkel, és mikor egyszer szóba került ez a dolog (már nem tudom hogy), a párom csak ennyit mondott viccesen: "Kár hogy már nem érdekelnek a lányok, bevehetnénk egyet harmadiknak.

22 N"

2010. ápr. 24. 13:52
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
szerintem szégyenli, hogy biszexuális...
2010. ápr. 24. 13:52
 9/22 A kérdező kommentje:
Hát annyira mégsem szégyellheti, ha több barátnője is tud arról, hogy járt egy csajjal. És ez az egészben szinte a legzavaróbb, hogy a barátjának erről nem beszél, de a barátnői tudják.
2010. ápr. 24. 13:53
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
arra még nem gondoltál, hogy a barátnői, már akkor is a barátnői voltak, azért tudják???
2010. ápr. 24. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!