Jogosan akadtam ki? Szerintem ez már a titkolózás kategória
Röviden és tömören arról van szó, hogy a barátnőm, akivel már 3 éve járok, nem mondta el, hogy régebben lányokkal kavart. Pontosabban 1 lánnyal járt is, meg szerelmes volt, meg nem tudom és "élete nagy szerelme" volt. Úgy jöttem rá, hogy a legjobb barátnője benyögte tegnap, amikor társasággal voltunk. Olyan mérges lettem, ha elvileg szeret, meg elmondunk egymásnak mindent, akkor ilyet miért nem? Mert ha ez a helyzet, akkor talán még mindig érdeklik a lányok. Még csak el se magyarázta, hogy ilyet miért nem mondott el. Ő is tud a régi életemről, tudja, hogy hány barátnőm volt, kihez kötött szorosabb viszony stb. Most becsapva érzem magam, de tényleg. Csak annyit mondott, hogy azt már lezárta, meg hogy nem érti, miért kaptam fel a vizet. De most itt kinek van igaza?
23/F
Szerintem meg a múltjához ilyen szempontból nincs közöd. Én sem kérdezgetem a párom, hogy kivel meddig volt, miket csináltak stb.
A lényeg, hogy most veled van.
Az én véleményem az, hogy nem volt jogos a felháborodásod.
Még annyi hozzá: régen nekem is volt dolgom nőkkel, és mikor egyszer szóba került ez a dolog (már nem tudom hogy), a párom csak ennyit mondott viccesen: "Kár hogy már nem érdekelnek a lányok, bevehetnénk egyet harmadiknak.
22 N"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!