Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadtam ki? Szerintem...

Jogosan akadtam ki? Szerintem ez már a titkolózás kategória

Figyelt kérdés

Röviden és tömören arról van szó, hogy a barátnőm, akivel már 3 éve járok, nem mondta el, hogy régebben lányokkal kavart. Pontosabban 1 lánnyal járt is, meg szerelmes volt, meg nem tudom és "élete nagy szerelme" volt. Úgy jöttem rá, hogy a legjobb barátnője benyögte tegnap, amikor társasággal voltunk. Olyan mérges lettem, ha elvileg szeret, meg elmondunk egymásnak mindent, akkor ilyet miért nem? Mert ha ez a helyzet, akkor talán még mindig érdeklik a lányok. Még csak el se magyarázta, hogy ilyet miért nem mondott el. Ő is tud a régi életemről, tudja, hogy hány barátnőm volt, kihez kötött szorosabb viszony stb. Most becsapva érzem magam, de tényleg. Csak annyit mondott, hogy azt már lezárta, meg hogy nem érti, miért kaptam fel a vizet. De most itt kinek van igaza?

23/F

2010. ápr. 24. 13:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

13:54, pont ezt akartam írni.

Szerintem kerüljétek ezt a témát, nagy hülyeség kiakadni rajta. Amúgy sincs közöd hozzá, neked se kellett volna elmondani. Én soha senkinek nem mesélek az exeimről..

2010. ápr. 24. 13:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik volt a barátnője már akkor.
2010. ápr. 24. 13:57
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Miért a múltal foglalkozol? Nem a csajjal van, hanem veled, nem? Mellesleg akkor mi van ha még érdeklik a lányok? A pasik is érdeklik még sem pasizik össze-vissza gondolom...Engem nem érdekel, hogy az én barátnőm kivel és mit csinált x éve, mert én vagyok a jelen és a jövő.F/24
2010. ápr. 24. 14:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogodban áll tudni, hogy mégis milyen az ő szexuális beállítottsága.Én is mérges lennék.
2010. ápr. 24. 14:25
 15/22 A kérdező kommentje:
14:19 ennél primitívebben már nem tudnád magad kifejezni?
2010. ápr. 24. 14:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiakadnék,de szerintem azért ez nem ok a szakításra.Az sem biztos hogy nagy szerelem volt,mint ahogy a barátnők mondják(sokan hajlamosak túlozni).
2010. ápr. 24. 14:37
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

Kiakadnék ha a barátomról kiderülne,hogy elöttem a pasikat szerette.Ez semmivel sem külömb mintha 2 csaj lenne 1üt.Nem értem miért fodrúl ki az átlag gyomra ha pasikról van szó,de ha 2 lány az sexi.

Én megalázottnak érezném magam ezek után a helyedben,mert 1 csaj volt a legnagyobb szerelme,te meg 3 év alatt nem értél el anniyt se hogy nyíltan beszéljen a sexuális hovatartozásáról.(és nem te vagy a nagy szerelme)

2010. ápr. 24. 14:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg nem az, hogy másik nővel volt "komoly" kapcsolata, hiszen én is azt gondolom, hogy csak a jelennel kell foglalkozni. Viszont az, hogy ezt csak 3 év után vallotta be, az elég baj. Nem csodálom, hogy kiakadtál.

De ha szereted próbálj meg túllépni rajta. Elmúlt, vége. Most téged szeret.

52/N

2010. ápr. 29. 07:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a barátnők túlozzák el ezt a nagy szerelem dolgot? Gondolom a barátnőd is hasonló korú, vagy még fiatalabb mint Te. Szerintem csak keresgélte önmagát, belement ebbe a leszbi kapcsolatba, hisz a lányoknál ez olyan menő és szexi (sokak szerint legalábbis). Hogy volt lánnyal kalandja nem jelenti, hogy még most is érdeklik a lányok.

Igazából én nem érzem akkora bűnnek, hogy nem mondta el. Magamból kiindulva, én se szívesen beszélek minden kapcsolatomról. Az a múlt, lezártam és én úgy gondolom, hogy ehhez senkinek semmi köze. Szerintem ezt nem titkolzásnak kell felfogni. Nyilván Te sem hoztál szóba ilyet soha, így nem hazudott. De kapcsoalt és kapcsoalt közt is van különbség, ha ő pl számonkérő volt a te múltadat illetően, de ő mégis hallgatott úgy jogos a kiakadásod.

2010. ápr. 29. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem merte elmondani. Szerintem nem azon kéne kiakadni, hogy nem mondta el, hanem azt kell eldöntened hogy neked a biszexualitás belefér vagy nem.

Én nő vagyok, de biztosan állíthatom, hogy nem maradnék együtt olyan pasival akiről kiderülne, vagy elmondaná, hogy biszexuális. Nekem ez nem fér bele. Ha a haverom, természetesen nem érdekelne, hogy kivel kavar, de mivel a páromról van szó, ezért nekem ez nem tolerálható. Szóval inkább ezen gondolkozz. Ha neked nem számít, hogy nőkhöz is vonzódik, akkor szerintem nem szabad ezért szakítanod, hiszen ugyanúgy megcsalhat pasival is később, vagy nővel, akkor már mindegy szerintem.

Figyelj, rákérdeztél konkrétan, hogy érdeklik a lányok is? vagy szerintem lehet hogy nem is került ez szóba nálatok... ugye? akkor meg miért vonod kérdőre... :) Én például ezt meg szoktam kérdezni a kialakulóban lévő kapcsolataimnál... mármint hogy hogy viszonyul az adott férfi a pasikhoz... hiszen engem ez a dolog érdekel. mert nálam nem fér ugye bele...

Szóval magadat is ugyanúgy hibáztathatod, ha nem kérdeztél ilyesmire rá. Mondjuk én megértem a lányt, hogy nem hozott ilyesmit szóba, hiszen félt hogy elhagyod. Ezért szerintem ne haragudj rá. Egyébként is lezárt dolog. Azon gondolkozz, hogy akkor is ennyire kiakadtál volna, ha pasi lenne az a nagy szerelem, mármint, hogy nem mondta volna el eddig, hogy volt egy ilyen nagy szerelme, vagy az zavar, hogy nő az a nagy szerelem. Ezeket tisztázd.

Sok sikert!

31/N

2010. ápr. 29. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!