Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha a nejetek ugy döntene hogy...

Ha a nejetek ugy döntene hogy nem mos többet hajat mit szólnátok így fél év elteltével már? Hogy hatna ez a családi életetekre a kapcsolatotokra?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem vártam volna fél évet. Ha igénytelen disznó akar lenni, maradjon magában. Képzelem más tekintetben milyen ápolt lehet...
2013. febr. 11. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Délelőtt 11 óra van. Az ilyen nem fürdik, nem mosdik kérdéseket általában este írjátok ki mert egy darabig a moderátorok nem törlik.
2013. febr. 11. 12:09
 3/15 A kérdező kommentje:
De őszerinte öntisztul.egyébként festi a kórmét meg ilyenek azt hittem elmulik nála ez a hiszti de sztem már nem. Jár a barátnőivel a fitness clubba és ők vették erre rá ott ez a divat hogy nem mosnak hajat es speciális tisztitó fésüvel fésülködnek. Kipróbáltam a fésút de nem jött be
2013. febr. 11. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:
És milyen a haja?Úgy értem korpás,fénytelen már?
2013. febr. 11. 12:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nő vagyok, négy nap után már minden bajom van a hajammal, el nem tudom képzelni, hogy mondjuk egy hétig úgy marad. Korpásodik, zsírosodik, viszket, fúj.
2013. febr. 11. 12:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Milyen az a fésű? Én még ilyenről életemben nem hallottam.
 7/15 anonim ***** válasza:

Lehet rasta frizurát akar. :)

Nekem nagyon nem gyere be.Ki sem bírnám,hogy nem mosok hajat.

Mondd meg neki ha a haja összeáll rastába utána csak levágatni tudja.Az életben ki nem fésüli.Ja,bocsi írtad fésüli.

Az tény,sokan mondják egy idö elteltével a haj öntisztul.

8/15 anonim ***** válasza:
49%

Igen, ön tisztul a haj egy olyan környezetben ahol semmi külső káros hatás nem éri a hajat. Bár az ősemberek haja sem volt a legszebb (csomósodott, csimbókban lógott) de végül is ön tisztult mert egész életükben nem mostak hajat. Igaz akkor a legnagyobb káros hatás ami érte a hajat a por volt amit egy eldőlt levadászott mammut okozott.

Középkorban sem mostak hajat, bár a sok tetűtől és fejsebektől iszonyatosan hullott a haj, és eléggé büdös volt. Végül is öntisztító volt a haj de igyekeztek ezt hatalmas rizsparókákkal takargatni. Már csak a divat miatt is. (tudtátok hogy a parókákba sokszor egerek, patkányok is belefészkelték magukat???)

Ma is sok gyengeelméjű jön azzal hogy régen sem mostak hajat mert a haj öntisztító de ez nem igaz. Mint írtam csak akkor az ha semmi külső tényező nem káros a hajra. A mai világban a szmog, a rossz levegő, és egyéb káros dolgok miatt a haj képtelen az öntisztításra. Csak zsírosodik, fakulttá válik, és a fejbőr a portól, mindentől viszketni kezd ami akár kisebesedést is okozhat. Kiváló lehetőség hogy újra elterjedjenek a fejtetvek..

Aki ma azzal jön hogy speciális fésűvel fésülködik, és öntisztító a haj, nem büdös az csak magát hitegeti..

A legtöbb ember a saját szagát nem is érzi meg.. Így lehet hogy ő nem érzi büdösnek,igénytelenek magát, de valljuk be mégis az..

2013. febr. 11. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Megjöttek a nem fürdünk,nem mosunk hajat kampány élharcosai!

Sajnos már nem szeretek véleményt írni mert a kérdés úgy is törölve lesz.-Nem is értem miért? Téged zavar egyébként,hogy az asszony nem mos hajat? Mert engem nem,konkrétan az se,hogy lakozza a körmét.De egy nyaralás alkalmával csak szokott úszni például és ott ha akarja,ha nem "megmosódik" a haja.-Tehát nem fog neki összejönni a soha dolog. Fodrászhoz jár?-Mert ugye ott is megmossák.

2013. febr. 11. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Mióta írtam ezekbe a nemnem fürdünk, nem húzzuk le a wc-t topikokba, szépen csökkent a százalékom :) Nem mintha érdekelne :)

Hogy néz ki a nejed haja? El sem merem képzelni.

Mi ez a fésű, nem hallottam róla még.

2013. febr. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!