Ha a nejetek ugy döntene hogy nem mos többet hajat mit szólnátok így fél év elteltével már? Hogy hatna ez a családi életetekre a kapcsolatotokra?
Lehet rasta frizurát akar. :)
Nekem nagyon nem gyere be.Ki sem bírnám,hogy nem mosok hajat.
Mondd meg neki ha a haja összeáll rastába utána csak levágatni tudja.Az életben ki nem fésüli.Ja,bocsi írtad fésüli.
Az tény,sokan mondják egy idö elteltével a haj öntisztul.
Igen, ön tisztul a haj egy olyan környezetben ahol semmi külső káros hatás nem éri a hajat. Bár az ősemberek haja sem volt a legszebb (csomósodott, csimbókban lógott) de végül is ön tisztult mert egész életükben nem mostak hajat. Igaz akkor a legnagyobb káros hatás ami érte a hajat a por volt amit egy eldőlt levadászott mammut okozott.
Középkorban sem mostak hajat, bár a sok tetűtől és fejsebektől iszonyatosan hullott a haj, és eléggé büdös volt. Végül is öntisztító volt a haj de igyekeztek ezt hatalmas rizsparókákkal takargatni. Már csak a divat miatt is. (tudtátok hogy a parókákba sokszor egerek, patkányok is belefészkelték magukat???)
Ma is sok gyengeelméjű jön azzal hogy régen sem mostak hajat mert a haj öntisztító de ez nem igaz. Mint írtam csak akkor az ha semmi külső tényező nem káros a hajra. A mai világban a szmog, a rossz levegő, és egyéb káros dolgok miatt a haj képtelen az öntisztításra. Csak zsírosodik, fakulttá válik, és a fejbőr a portól, mindentől viszketni kezd ami akár kisebesedést is okozhat. Kiváló lehetőség hogy újra elterjedjenek a fejtetvek..
Aki ma azzal jön hogy speciális fésűvel fésülködik, és öntisztító a haj, nem büdös az csak magát hitegeti..
A legtöbb ember a saját szagát nem is érzi meg.. Így lehet hogy ő nem érzi büdösnek,igénytelenek magát, de valljuk be mégis az..
Megjöttek a nem fürdünk,nem mosunk hajat kampány élharcosai!
Sajnos már nem szeretek véleményt írni mert a kérdés úgy is törölve lesz.-Nem is értem miért? Téged zavar egyébként,hogy az asszony nem mos hajat? Mert engem nem,konkrétan az se,hogy lakozza a körmét.De egy nyaralás alkalmával csak szokott úszni például és ott ha akarja,ha nem "megmosódik" a haja.-Tehát nem fog neki összejönni a soha dolog. Fodrászhoz jár?-Mert ugye ott is megmossák.
Mióta írtam ezekbe a nemnem fürdünk, nem húzzuk le a wc-t topikokba, szépen csökkent a százalékom :) Nem mintha érdekelne :)
Hogy néz ki a nejed haja? El sem merem képzelni.
Mi ez a fésű, nem hallottam róla még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!