Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Minden felnőtt férfinek...

Minden felnőtt férfinek szüksége van arra, hogy számítógépes játékkal játsszon? Más férfiak/férjek is játszanak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 17:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát, nem is tudom, azon kívül, hogy természetesen igazat beszélsz, más is van.

A csórók számára fontos lehet egy drága dolog megvásárolása, amit gazdag sokallana, pl.: egy parfüm, egy luxuscikk, amit igazából nem engedhetne meg magának.

A megadott keretek között győzni is pótlék lehet, amely az elvesztegetett életre kissé vigaszt nyújthat, helyrebillentheti a sérült önbizalmat, és profi képességekre tehet szert az ember.

A valóság bonyolultabb, Game over esetén nincs mód újrakezdésre, azzal a trével kell tovább kínlódni, ami nem tetszik és nincs könnyített pálya.

Ne vesd össze a kettőt, más az élet, más a szórakozás.

Esetleg piálhat, vagy narkózhat, lehet szexőrült vagy munkamániás, egyik sem jó, még ha haszna is van.

Ha nagyon túlzásba van valami véve, az jelzés is egyúttal.

2013. jan. 6. 15:06
 22/28 anonim ***** válasza:
Mi nem jatszunk. Nem mintha bajunk lenne vele, vagy nem szeretnenk a jatekokat, csak nem nagyon jut az eszunkbe. Tv- t sem szoktunk nezni. Inkabb csak filmezunk estenkent, de azt sem mindig. Sok mas dolgot lehet am meg csinalni.
2013. jan. 6. 15:11
 23/28 A kérdező kommentje:
kedves tzolko, erre még nem is gondoltam hogy ezt éli ki benne. lehet hogy igazad van hallod.
2013. jan. 6. 18:05
 24/28 A kérdező kommentje:

meg még annyi, hogy nem lehet virtuális világban élni. Nem az igazi életet kéne úgy "csinálni" hogy jó legyen? szerintem ha valamit nagyon akar az ember, azt eléri, mert minden lehetőség előttünk áll, csak akarni kell.

Tv-ben láttam egy filmet, amiben a fickónak volt egy virtuális élete (ez volt a hobbyja)egy virtuális városban élt, ott éltek többen is, a világ többi részéről is függői voltak ennek a virtuális szerepjátéknak. És ott volt egy másik családja, másik felesége, a virtuális feleségétől voltak gyerekei, ott volt munkahelye, jártak templomba, és a virtuális szeretőjével szexelt is. Erre az igazi asszonya azt mondta, hogy nem zavarja, hogy a férje egy másik világban él. Hát nem tudom, én megőrülnék ettől :D

2013. jan. 6. 18:09
 25/28 A kérdező kommentje:
... a virtuális feleség és szerető is egy igazi ember volt, akik a világ másik tájáról irányították ezeket a karaktereket. És már több éve foglyai voltak ennek a virtuális életüknek.
2013. jan. 6. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Ez melyik film? Tudod a angol cimet? koszi
2013. jan. 6. 20:31
 27/28 A kérdező kommentje:
nem tudom, a National-on láttam, a függőségekről szólt.
2013. jan. 17. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:
"ügyeskedik, üzletel" szóval, lop, csal, másokat átver. kérdező, keress egy fideszest
2018. dec. 29. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!