Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Minden felnőtt férfinek...

Minden felnőtt férfinek szüksége van arra, hogy számítógépes játékkal játsszon? Más férfiak/férjek is játszanak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

4-es! Inkább segítenél a nejednek...

Az én Párom nem játszik.

2012. dec. 28. 18:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mióta összejöttem barátnőmmel nem játszok.

Vagyis játszok csak vele a játék helyett:D

Nem zavarná ha játszanék vagy ilyesmi.

De ki se bírom hogy ne foglalkozzak vele egyfolytában:)

2012. dec. 28. 18:11
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán játszom, a hobbim a játék programozása. Szóval ebben a kategóriában a díler vagyok. :)
2012. dec. 28. 18:36
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
4-es: Próbáld ki, hogy egyszer te mosol, főzöl, takarítasz, és addig ő szórakozik egy kicsit. (Persze, csak udvariasságból, hogy ne legyen láb alatt...)
2012. dec. 28. 22:05
 15/28 anonim ***** válasza:

Szükségem van rá, nekem is.

Bevásárolok, kimosok, megfőzöm a vacsorát, elmosogatok aztán játszom egy kicsit,ha odaengednek, mert állandóan nyomja a sims3 at, reggeltől estig.

Az én kedvencem a programozás, az a legjobb játék...

2012. dec. 29. 01:36
 16/28 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Indokokat vagy kifogásokat keresel?

Esetleg lelkiismereted bánt?

Ha figyelmesen elolvasod a válaszokat a sorok között megtalálod a választ.

2013. jan. 4. 13:41
 17/28 A kérdező kommentje:
nekem a prioritással van bajom. ha valaki FELELŐTLENül viselkedik, és a FONTOS dolgok helyett a játszást helyezi előtérbe. És nem csak "játszik egy kicsit" mint ahogy itt mások írták, hanem függő módon megkötözötten úgy érzi, hogy neki le kell ülnie a géphez, mert már a fejében ott van, hogy mit akar a játékban elérni. Pl a kutyák meg bepisilnek, dél van, és simán leül játszani, nem az az első hogy a kutyákat levigye, vagy éppen mondjuk ház eladásban vagyunk benne, és nem azzal törődik hogy hogy csináljuk végig ezt a komoly feladatot az eladástól a hitelfelvisszafizetésig, mit vegyünk helyette, hogy költözzünk át, mennyi adót kell fizetni stb. Aki felelőtlen hülyegyerek, ilyenekkel nem törődik, meg sem fogalmazódik a fejében, hogy KOMOLY dolgok is vannak az ÉLETBEN. Neki egy számít, hogy a tankos játékban mi a következő pálya. Mi lenne egy ilyen férfi mellett, ha közös gyerek lenne? Szerintem nem normális ez a dolog, és engem rettenetesen stresszel ha egy olyan emberrel kell közös felelősségben benne lennem, akinek az agya csak a tankokig terjed. Szóval hangsúlyozom, nem az a baj, hogy valaki játszik, mert így tud kikapcsolódni, hanem ha ez a szar felülír mindent az életében, és nem látom, hogy komoly dolgok is érdekelnék. Én meg nem egy hülyegyerekhez akartam hozzámenni, hanem egy férfihoz, aki képes a családját eltartani, és folyton ügyeskedik, üzletel, hogy hogy jussunk előrébb. Ilyen töménytelen játék az égvilágon semmire sem jó, semmit sem lehet tanulni belőle. És meggyőződésem, hogy az ilyen emberek SEMMIRE sem jutnak majd az életben, akiknek ennyi az életfelfogásuk, hogy ha van egy kis szabadidőm, akkor "játszok".
2013. jan. 5. 10:26
 18/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Komoly tévedésben vagy, ami a játékot illeti.

Az a szint, amíről Te beszélsz, már a hobby, mégpedig a fanatikus hobby kategóriája és nem korlátozódik a számítógépes játékra.

Ismertem megszállott gombfocizókat, felnőtt embereket, sakkozókat, modellépítőket.

Sorolhatnám a számtalan szokást, elfoglaltságot, amiket mind túlzásba lehet vinni.

Természetéből adódóan, pontosan azok hajlamosak erre, akik szeretnek a dolgoknak alaposan a végére járni, nem csak immel-ámmal foglalkoznak vele.

A számítógép könnyen bekapcsolható, ezért nagy a veszélye.

Megszállott lehet akár gyk. kommentelő, kérdésfelvető is.

Ha méred az időt, megláthatod, mennyit töltesz itt, kérdéseket olvasva, megválaszolva.

A "tankcsata" érdekesebb és feladatmegoldást igényel, de minden túlzásba vihető...

2013. jan. 5. 23:53
 19/28 A kérdező kommentje:
jó, de legalább olyan dolgokkal menjen el az időd, amiből tanulsz, és profitálsz. Ha itt a gyk-n töltöd az idődet, és akár sok időt is, akkor az nálam nem baj kategória, mert rengeteg élettapasztalatot, infot, lehet szerezni, ami mindenképpen hasznos lehet a jövőben. Én azt nem tartom időpocsékolásnak, ha valaki előre felkészül egy témával kapcsolatban, mert akkor tudni fogja majd, hogy ha oda jut. Legyen az külföldi munka, üzlet, gyereknevelés, egészségügyi kérdések akár mi. De ha valakinek az autószerelés a hobbija az is jó pl, mert legalább az a családnak mindig van egy jó autója. Ha valaki kereskedni szeret, az is jó, mert benne van a pakliban hogy egyszer nagyon kaszál. Annyi minden van amit lehet élvezni az életben és még hasznot is hoz. számomra ez a játék a legértelmetlenebb dolog a világon. Nem az a baj, ha valakinek van egy hobby-ja amire sok időt szentel, hanem ha olyan dolog az aminek semmi értelme csak időpazarlás. dehát nem mindenki gondolkodik így. valaki leszarja hogy előrébb jut-e vagy sem.
2013. jan. 6. 14:44
 20/28 A kérdező kommentje:

a másik meg, hogy nem mindenki teheti meg, hogy fanatikus hobby-ja legyen. Szerintem csak a gazdagok, akiknek minden más már meg van teremtve. Először a fontos dolgoknak kell meglennie, és utána jöhet a szórakozás.

van néhány kivétel persze, akik a fanatikus hobbyjukból pénzt csinálnak, de ez a kivétel.

2013. jan. 6. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!