A vidéki emberek miért ítélik el, vagy nem szeretik a pestieket?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 23:31
21/24 anonim válasza:
igen azt akartam :$ de a pestek leg. 75% kis lakásokban laknak túl zsúfolva
22/24 anonim válasza:
Én ugyan pesti vagyok, de a vidéki városokban is van színház, fürdő, strand, mozi, pláza, koncert, beton dzsungel, minden, csak kevesebb, mivel kevesebben laknak ott.
Viszont az élet valóban mozgalmasabb és érdekesebb itt.
Már akinek erre van igénye.
A vidék nem csak a kis falvakat, tanyákat jelenti.
23/24 swatch válasza:
Egy példa
Én pesti vagyok.
Katonaság mindenki szivatott mindenkit , kivétel a pesti a pestit nem szivatta. A vidéki pl Nyiregyházi szétszivatta azt aki vele egy városból való volt. MI pestiek kérdeztük tőle miért bántod a " földidet" 263 ilyen eset volt , az elején még csoálkoztunk a végén már nem Vidék az vidék... Én tartok a vidékiektől nem szivesen keresem a társaságukat nem bántom őket de van előitéletem és van rendesen alapja.... Be careful.
24/24 anonim válasza:
Szerintem meg nem lehet ennyire kategorizálni, vidéken is találkoztam bunkó és segítőkész emberekkel is, és itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!