Bunkóság, hogy így gondolom?
Figyelt kérdés
Autóval járok dolgozni, és van egy kolléganőm, aki teljesen rám akaszkodott. Először csak néha-néha, majd minden nap délután velem jött haza, most megkért, hogy reggel is had jöjjön velem. Nem merek semmit mondani, mert bunkóság lenne. Szinte egy helyen lakunk. Nem arról van szó... egy útvonalon járunk, de azért durva, hogy így rám akaszkodott. Ez hónapok óta így megy... de még egyszer sem jutott az eszébe, hogy valahogy viszonozná... nem pénzben gondoltam, hanem valami gesztusként pl. a gyerekemnek vegy egy csokit. A munka után siet a gyerekéért, persze én is, de ha van valami dolgom, akkor még nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy nem haza megyek. Szerintetek?2009. júl. 31. 12:16
21/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is így gondoltam, hogy talán rájött.
2009. aug. 19. 05:54
22/26 anonim válasza:
Ezért tart itt ez az ország, ahol. Egy helyen laktok, egy helyre jártok, de nem ne vidd el még véletlenül se, mert használódik a drága kocsid. Pfff. Már bocsánat, de ez k*rvára szánalmas. Sajnálom, hogy én vagyok az első válaszoló, aki ezt mondja. Nagyon szomorú.
23/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: nem állok le veled, mert sajnállak.... Ha tudsz olvasni, olvasd el a korábbi kommentjeimet. Talán a másik cipőben jársz, hogy magadra veszed?
Ha valakinek más a véleménye elolvasom, elgondolkozok rajta, de ha valaki bunkó, akkor inkább keressen más fórumot! :)
2009. aug. 23. 17:22
24/26 anonim válasza:
Elolvastam az előzményeket, hidd el. Nem értem a gondolkodásodat, se a válaszadók gondolkodását, de sajnálom, ha megbántottalak. És nem járok a másik cipőben sem. Szerintem el kéne gondolkodni rajta, hogy tényleg olyan rettenetesen megterhelő-e a számodra, hogy szívességet tegyél valakinek, anélkül hogy ellenszolgálatatást várnál. Ha igen, az szerintem baj. Ha ettől szerinted bunkó vagyok, az sem az én hibám.
25/26 anonim válasza:
Na várjunk csak, nem tiszta a dolog: egy helyen laktok, ugyanoda mentek? Ha nem kell kerülőt tartanod, akkor tényleg bunkóság lenne pénzt kérni tőle, hiszen attól nem használódik jobban a benzin, ha ő is benn ül.
26/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak: félre értettetek. Egy fillért sem várok, hogy fizessen, sőt ha akart volna adni sem fogadtam volna el. Itt arról volt szó, hogy reggel-délután elvárta, hogy vigyem. Én éreztem magam rosszul, ha dolgom volt vagy szabin voltam. Mint írtam őt kell sajnálni, holott nekik is van autójuk, csak a férje furikázik vele és nem utolsó sorban többet keres mint én. Szóval a gesztust hiányoltam, hogy: "Vazze oda-vissza hozol hoztam a gyerkednek egy csokit" Ennyi többet nem vártam volna. De mivel most voltam először (és remélem utoljára) ilyen cipőben szerintem az ért meg aki volt már ilyen helyzetben. Pl. ha bármelyik kollégám szól, hogy hazafelé dobjam ki itt vagy ott, megteszem. De itt már rám telepedésől beszéltünk.
2009. aug. 25. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!