Jól gondolom, hogy bunkóság most ezzel előhozakodni?
Figyelt kérdés
A bátyám nászajándékként fizeti az esküvőnket. Úgy beszéltük, meg, hogy ahogy fizetni kell valamit, csak átküldöm a számlaszámot és az összeget és ő intézi.
Viszont sajnos motorbalesetet szenvedett, kómában van.
Lenne néhány dolog, amit ki kellene fizetni.
Helyesen érzem, hogy nem illene a sógornőmnek előjönni ezzel, csak majd ha a bátyám rendbe jött?
2010. szept. 28. 00:01
1/18 anonim válasza:
az attól függ h a a sógórnőd tud a megállapodásról e vagy sem. És h mennyire sürgős az amit ki kell fiozetni. ha nektek van rá pénzetek,akkor fizessétek ki,mert ha a sogórnőd tud is arról h bátyád fizeti az esküvőt,akkor se a legalkalmasabb pillanat ez most számlákat benyujtani. van neki nagyobb baja is
2/18 anonim válasza:
Azt hiszem lenne nagyobb gondom is mint az esküvőt szervezni. DE hogy tuti nem zavarnám ezzel a sógórnőmet az biztos.
3/18 anonim válasza:
Húúhh. hát a sógornődnek van egyéb gondja is, azt hiszem. Ha az én bátyám feküdne kómában, én biztos elhalasztanám az esküvőmet.
4/18 anonim válasza:
Meg kellene várni mig legalább is fel ébred .jól fog neki esni ha meg várod,addig az esküvőt is halasztani illene .Család tagok rokonok nem fognak meg dicsérni .
5/18 anonim válasza:
hát én elhalasztanám, marhára nem lenne kedvem banzájt csapni ilyen körülmények között
6/18 anonim válasza:
remélem ez egy kamu kérdés, mert ha nem akkor iszonyatosan önző alak vagy, és egy rakás szar. Mégis hogy gondolod ezt? a testvéred kómában van, ahelyett hogy a rohadt esküvőddel foglalkoznál, inkább látogasd meg a korházban. Úristen. Tényleg remélem, hogy ez csak valami vicc.
7/18 anonim válasza:
utolsó vagyok, valamit félre olvastam, bocsi, késő van. Igen jól érzed, hogy nem kéne előhozni most ezt, sőt... Nem tudom mikor lenne az esküvő, de én bztosan elhalasztanám míg fel nem épül a testvérem. Mégegyszer neharagudj.
8/18 anonim válasza:
Nincs esetleg lelkiismeretfurdalásod. Szegény bátyád azt sem lehet tudni mi lesz vele, te meg a esküvői számlákkal jössz!
9/18 anonim válasza:
volt egy hasonló kérdés,ahol a férj kómába van motobaleset miatt,3 gyerek otthon,1-3-8évesek, a negyedikkel meg terhes,ő a sogornőd?
10/18 anonim válasza:
Hát nálam ott kezdődik a dolog, hogy az esküvőt lefújnám. Az esküvő lenne az utolsó "problémám", ha a tesómmal ilyen történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!