Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy bunkóság...

Jól gondolom, hogy bunkóság most ezzel előhozakodni?

Figyelt kérdés

A bátyám nászajándékként fizeti az esküvőnket. Úgy beszéltük, meg, hogy ahogy fizetni kell valamit, csak átküldöm a számlaszámot és az összeget és ő intézi.

Viszont sajnos motorbalesetet szenvedett, kómában van.

Lenne néhány dolog, amit ki kellene fizetni.

Helyesen érzem, hogy nem illene a sógornőmnek előjönni ezzel, csak majd ha a bátyám rendbe jött?

2010. szept. 28. 00:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az esküvőig nagyon sok idő van még hátra, a bátyám felépül addig, másra nem is vagyok hajlandó gondolni.

06:37-nek: Igen, ő a sógornőm, mondta is, hogy feldobott ide valami kérdést a gyerekekkel kapcsolatban. Egyébként a negyedikkel és az ötödikkel terhes.

Akik meg lehurrogtak, azoknak annyit, hogy együtt pályáztunk, mikor a bátyám eldobta a vasat, ott voltam kb. 150-200 méterre mögötte, szóval láttam mindent. Amíg a sógornőm ide nem jött addig én intéztem mindent, de azóta is itt vagyok, ki is vettem két hét szabadságot, ugyanúgy, mint a párom, aki otthon vigyáz a gyerekeikre.

Szóval mindenben segítünk, de nem fogunk úgy csinálni, mintha ez nem egy átmeneti állapot lenne.

2010. szept. 28. 13:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Kicsit rosszul fogalmaztad meg a kérdésed,és ezért voltak a lehurrogások.

Bátyádnak mielőbbi felépülést! Nektek meg kitartást sok erő kell most a családodnak,és tartsatok össze.

és beszélni,beszélni a bátyádhoz!!!!(apum feküdt kómában,válaszoltam a sogornőd kérdésére is.)

2010. szept. 28. 14:55
 13/18 anonim ***** válasza:
és jérjatok a dokik nyakára,mert nálunk még egy ct-re is boritékolni kellett...remélem nem a zegi intenziven van a bátyád..
2010. szept. 28. 15:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Chemnitzben (Németo.) vagyunk.
2010. szept. 28. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Pofátlanság lenne, ha felébred a kommából több hónap amig megint lábra áll, sőt az is lehet hogy tartos agykárosodást szendvedett, ilyenkor az ember nem szórja a pénzt mások esküvöjére, megálapodás ide vagy oda.
2010. szept. 28. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:

szia!

Hogy van a bátyád?

2010. okt. 4. 12:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel felébredt hál' Istennek. Úgy néz ki, hogy semmi baja. Köszi az érdeklődést!
2010. okt. 4. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Juj de jó hír! :) Ennek őszintén örülök! Na, akkor teljes gyógyulást a bátyádnak, Nektek pedig nagy lagzit és sok boldogságot kívánok! :)
2010. okt. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!