Jól gondolom, hogy bunkóság most ezzel előhozakodni?
A bátyám nászajándékként fizeti az esküvőnket. Úgy beszéltük, meg, hogy ahogy fizetni kell valamit, csak átküldöm a számlaszámot és az összeget és ő intézi.
Viszont sajnos motorbalesetet szenvedett, kómában van.
Lenne néhány dolog, amit ki kellene fizetni.
Helyesen érzem, hogy nem illene a sógornőmnek előjönni ezzel, csak majd ha a bátyám rendbe jött?
Az esküvőig nagyon sok idő van még hátra, a bátyám felépül addig, másra nem is vagyok hajlandó gondolni.
06:37-nek: Igen, ő a sógornőm, mondta is, hogy feldobott ide valami kérdést a gyerekekkel kapcsolatban. Egyébként a negyedikkel és az ötödikkel terhes.
Akik meg lehurrogtak, azoknak annyit, hogy együtt pályáztunk, mikor a bátyám eldobta a vasat, ott voltam kb. 150-200 méterre mögötte, szóval láttam mindent. Amíg a sógornőm ide nem jött addig én intéztem mindent, de azóta is itt vagyok, ki is vettem két hét szabadságot, ugyanúgy, mint a párom, aki otthon vigyáz a gyerekeikre.
Szóval mindenben segítünk, de nem fogunk úgy csinálni, mintha ez nem egy átmeneti állapot lenne.
Kicsit rosszul fogalmaztad meg a kérdésed,és ezért voltak a lehurrogások.
Bátyádnak mielőbbi felépülést! Nektek meg kitartást sok erő kell most a családodnak,és tartsatok össze.
és beszélni,beszélni a bátyádhoz!!!!(apum feküdt kómában,válaszoltam a sogornőd kérdésére is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!