Nem utaljatok, ha valaki a zsebetekben turkal (allandoan az anyagiakra, fizetesetekre celozgat) vagy csak en gondolom, hogy ez bunkosag?
mondd meg nekik,hogy ott is kolbászból a kerítés... én ugyan nem élek külföldön,de tudom,hogy azért ott se osztogatják a pénzt és szerintem aki kicsit is intelligens,az tudja ezt.
de amúgy meg nem kell velük törődni. Esetleg mondd meg,hogy menjenek ki ők is külföldre,senki se tiltja meg, aztán próbálják ki maguk,hogy milyen "arany élet" van ott.
Miért nem sz.arjátok le az ilyen embereket? :o
Az ilyen még annyi időt és fáradságot sem érdemel, amennyibe ennek a kérdésnek a kiírása került. Közöld vele, hogy "semmi közöd az anyagi helyzetemhez", aztán jól van. Ha megsértődik, csak jól jártok.
Nálunk mindig azt szajkózzák, hogy a férjem a jól fizetett bankos és fukar..........
Mondom nem fukarak vagyunk, hanem családi házra gyűjtenénk, és nem akarunk töménytelen mennyiségű hitelt felvenni. Már azt is elmondtam, hogy semmi közük hozzá. Hát mintha a falnak beszélnék.
Az egyik rokon odáig ment, hogy kölcsönkért. 4 hónapja, 1 hónapra. 3 napja felhívta a férjem, hogy igazándiból mostmár kéne a pénz (amivel 3 hónapja lóg). Erre közölte a rokon, hogy minek kell nincs elég?! B@sszus, együtt nőttek fel. 18 éves korukig majdhogynem együtt laktak (unokatestvér). Egész eddig nagyon jó kapcsolatot ápoltunk velük...... Sajnálom, hogy emiatt lett ilyen a kapcsolat. A férjem meg majdnem elsírta magát, annyira rosszul esett neki a dolog.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!