Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A dohányosok miért dobálják...

A dohányosok miért dobálják mindenhol szét a csikkeket?

Figyelt kérdés

Parkban a füvön és a strandon már nem tudok úgy leülni, hogy ne legyen szétszórva pár csikk. Múltkor a játszótéren a homokozóban találtam két csikket. Az utcán, a megállókban is állandóan szemetelnek.

Miért ilyen igénytelenek a dohányosok? Miért nem tartják be az együttélés szabályait?

2009. júl. 28. 00:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sok dohányos arra panaszkodott, hogy nincs elég kuka. Jó, de mi van ott, ahol van kuka, és mégis tele van elszórt csikkel a föld?
2009. júl. 28. 16:42
 32/43 anonim ***** válasza:
78%

14:20 ha téged a kutyapiszok jobban zavar, akkor ne a kérdezőt fikázd, hanem tegyél fel külön kérdést. Ha a kérdezőt a dohányosok szokása érdekli, akkor arra vár választ, nem ötleteket, hogy mi zavarhatja még.

Hazugság, és állkifogás hogy nincsenek szemetesek, Ha nem tud mit kezdeni a csikkel, nem kell rágyújtani.

Mobil hamutálat pedig sok helyen lehet kapni Magyarországon, csak legfeljebb nem jöttetek rá ránézésből, hogy arra való.

egy pár példa:

[link]

[link]

2009. júl. 28. 18:26
 33/43 A kérdező kommentje:

"tanulj meg értelmesen érvelni."

Mégis miért? Kérdésre várok választ, ahhoz nem kell érvelni.

2009. júl. 28. 19:52
 34/43 anonim ***** válasza:
81%

Én dohányzom, és nem szórom szét a csikket. Van kuka, oda, ha nincs, visszarakom a dobozba, majd otthon kirakom. Ennyi.

Nem csak a cigiseknek kell nekiugrani. A rágót is mindenki ott köpi ki, ahol épp rájön. A fikás zsepiket is eldobálják, ami ráadásul nemcsak undorító, de veszélyes is lehet egy fertőző vírus esetében. Üres üvegeket is eldobálni, zacsikat, ilyesmi. És lám, a nemdohányzók is.

2009. júl. 28. 23:13
 35/43 anonim ***** válasza:
72%

"ha nem tud mit kezdeni a csikkel, nem kell rágyújtani"

nem azt mondom, hogy jobban zavar, csak ne mindig a dohányosokat vegyék elő, nem mi szemetelünk, nem mi sz.runk oda az utca közepére stb.

mint írtam, én kidobom a kukába rendszerint, ha van a közelben. de ha nincs, muszáj eldobnom, ez van. nem fogom megenni, nem teszem a cigisdobozba mert elképesztően büdös lesz tőle.

hát igen, vannak nagyon paraszt emberek, akik hiába van kuka lesz.rják és mellédobják (sosem értettem miért teszik ezt).

2009. júl. 29. 11:12
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Mért hivatkoznak a dohányosok arra, hogy más szemét is van? Messze kevesebb papírzsebkendő hever az utcán mint csikk.

Még hogy "muszáj eldobnom". Ki kötelez a szemetelésre?

2009. júl. 29. 17:21
 37/43 dellfil ***** válasza:
100%

A prasnya dohányosok "dobálják mindenhol szét a csikkeket".

A rendszerető dohányosok nem "dobálják mindenhol szét a csikkeket". Ők a csikktárolóba dobják.

A prasnya nem dohányosok nem "dobálják mindenhol szét a csikkeket", mert általában nincs csikkjük. Ők a "papirzsebkendőt, fagyitölcsért stb. dobálják szét mindenhol".

A rendszerető nem dohányosok nem "dobálják mindenhol szét a csikkeket", mert ha volna is csikkjük, (de nincs!) a csikktárolóba dobnák, épp úgy, mint ahogy a szemetesbe dobják a papírzsebkendőt, fagyitölcsért, stb-t.

Remélem, érthető volt a válaszomból az, hogy a dohányosok között is van ember.

2009. júl. 31. 00:57
 38/43 anonim válasza:

[link]

[link]

Aki nem olvasta volna 199 Ft.

És valóban vannak olyan dohányosok...akik a kukába dobják...és ez nagyon jó...és mindenkinek így kéne tennie...de az a kérdés h AKIK MELLÉ DOBJÁK...azok miért dobják mellé...

2009. júl. 31. 13:34
 39/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom komolyan gondolják e egyesek, de azért az durva hogy emiatt áremelést kellene meg pofán vágni őket stb.

Tudjuk hogy mit jelent az általánosítás, Egy kalap alá venni az összes -ez esetben- dohányost. Sok rendes dohányos van, aki nem érdemel utálatot. A saját tapasztalat szerint felállított statisztikák is megtévesztőek (99% bunkó és szét dobálja..). Ha valaki sok csikket lát nem tudja mennyi dohányos dobta szét. 100 csikkből (amit lát) 100 dobálta vagy 150. A többi vagy elrakta vagy helyére dobta. Ha mindig a rosszat látjuk értelemszerűen azt hisszük hogy csak rossz van.

Én is dohányzom és ha kukát látok elviszem odáig, de ha nincs kuka több száz méterig nem cipelem, eldobom a többi csokipapír, zsebkendő, flakon mellé, olyan helyen ahol egyébként is minden nap sepernek.

Olyan helyen ahol tisztaság van, ott ciki lenne eldobni szerintem is, aki így tesz az ALAPBÓL bunkó, meg ilyenek, dohányzástól függetlenül.

2009. aug. 2. 15:38
 40/43 anonim ***** válasza:

Azért valamit jelez, hogy a kuka csikkelnyomó részében alig van két három csikk, a járdán meg tucatjával. Látom, hogy megállóban felszálláskor hány ember hajítja el a cigit, és hány dobja a szemetesbe. Az előbbire sűrűn, az utóbbira ritkán van példa.

Személy szerint az olyan dohányos ismerőseimet is láttam csikket elhajítani, akik azt állítják magukról, hogy elítélik az ilyet, és soha nem csinálják.

Én sokat szenvedtem már a dohányosok miatt, nem fogom szeretni őket.

2009. aug. 2. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!