A dohányosok miért dobálják mindenhol szét a csikkeket?
Parkban a füvön és a strandon már nem tudok úgy leülni, hogy ne legyen szétszórva pár csikk. Múltkor a játszótéren a homokozóban találtam két csikket. Az utcán, a megállókban is állandóan szemetelnek.
Miért ilyen igénytelenek a dohányosok? Miért nem tartják be az együttélés szabályait?
Szia!Talán igénytelenek,nemtörődöm típusúak.Látnak egy eldobott csikket és felötlik bennük,hogy "én miért ne dobjam el,egy plusz csikk nem számít" és aztán ezt 30 dohányos megcsinálja és ott egy nagy kupac szemét.
Egyébként tényleg nem szabad általánosítani,több cigist láttam már,aki igenis elnyomja,majd a kukába teszi a csikket,de sajnos ők a kisebbség a füstölgők társadalmában.
Volt szó kukáról is de a dohányosoknak minek az ?
Szépen mellé szórják láttam már ilyet !!!
Én csak ott dobok el csikket, ahol:
1. Nem tartják be a rendeleteket, nincs kijelölt dohányzóhely, és mikor rákérdezek, hol gyújthatnék rá, még bunkók is.
2. Már 20 perce nem találok egy szemetest, olyan helyen, ahol illene, hogy legyen, és épp nincs nálam a mobilhamutartóm.
Ez nagyjából annyit jelent, hogy heti egy csikkem repül.
Az együttélés szabályaiba tartozna, hogy van kijelölt hely, szemetes. Én is utálom, ha valahol csikkek vannak szétszórva, de mikor pl. kijelölt helyen vagy megállóban nincs szemetes, az is kiakaszt. 600 aláírást gyűjtöttünk egy szemetesért a buszmegálló közelébe. Nem kaptunk. Ennyi.
nem szokásom direkt eldobálni a csikkeket, nem vagyok fogyatékos, szeretnék tiszta környezetben élni.
csak van egy kis probléma. elszívom a cigit, és drága városkánk rengeteg részén előfordul, hogy nincs hová bedobni, mert nincs kuka.
a tiszta csikkmentes városokban, majdnem 5 méterenként fel vannak állítva a szemetesek.
hamuszelence... hm
azzal fogok mászkálni.
ne fröcsögj habzó szájjal kedves kérdező, tanulj meg értelmesen érvelni.
ez nem így megy.
engem jobban bosszant, hogy megyek, és tele van kutyasz.rral, érted? ÜRÜLÉKKEL az utca, a park, a játszótér, sőt a lépcsőházba is besz.ratják a kutyát...
ez kissé gusztustalan , én sem fosok oda az út közepére. nehéz lenne felszedni?
te meg a csikken görcsölsz, és nem fogod fel, hogy valóban, nincsenek szemetesek, és nem direkt dobálják el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!