Miért szokás mostanában mindenkinek mindenhol bunkónak lenni?
ANYÁDÉR'!
(csak vicceltem, bocs :Đ)
A magyar ember régen ilyen volt: Megdöglött az én tehenem? Dögöljön meg a szomszédé is. A mai magyar ember: Megdöglött az én tehenem? Dögöljön meg a szomszédé is + maga a szomszéd is dögöljön meg!
Szomorú, de sajnos ez van. Az emberekben zsigeri gyűlölet és irigység van egymás iránt.
Én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Velem általában kedvesek az emberek, és normálisan kiszolgálnak. Különösebb problémám ilyen szempontból nincs. Persze van egy-két ilyen ember, de az nem csak nálunk, hanem külföldön is tapasztalható.
Szerintem az ember általában mindig azt kapja, amit ő nyújt. Felmerült már az, hogy esetleg benned lehet a hiba? Gondolkodtál már ezen?
Először önmagadat nézd meg (kívül-belül), és majd ha magadat értékelted, utána keress a másik szemében szálkát.
És hogy adjunk a humornak is:
Próbálj papírzacskót húzni a fejedre. Hátha úgy kedvesebbek lesznek hozzád. ;)
Kedves harmadik, te a másik oldalhoz tartozol :-DD
A többieknek: akkor nemcsak én vagyok így vele, tényleg egyre sz@rabb hely ez az ország. :-/
második 22:14- esnek: nem, mert én pl bemegyek egy boltba és ÉN köszönök, az eladó nem köszön VISSZA. Azt még véletlenül sem várom el, hogy Ő köszönjön elsőnek, vagy odajöjjön megkérdezni, hogy mit akarok... ha zavarni merem egy kérdéssel, akkor vagy rávágja, hogy "az nincs", amikor LÁTOM, hogy van, vagy sóhajtozik és a szemét forgatja...
mindegy, lehet bennem van a hiba. De én azért (komolyan) általában kedves vagyok, mosolygok. Persze már le akarok szokni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!