Mindenhol ilyen piszkálódóak a 20on éves fiatalok?
Fél éve dolgozom egy gyárban, és ma már majdnem a kortársaim fele engem piszkál, fenyeget. holott sose egy rossz szóval nem ártottam nekik.
Nem vagyok az a nagyszájú tipus emberke, sőt inkább visszahúzódó-csendes természetű. És még is lenéznek, ki akarnak üldözni a világból.
most már azon gondolkodom, hogy felmondok. de attól félek, hogy más munkahelyen is csak ilyenekkel kerülnék össze.
20/f
Miféle gyár?
Csak azért kérdezem, mert nekem az olyan gyárral van tapasztalatom, ahol általános iskolai végzettséggel is felvesznek összeszerelőnek.
Dolgoztam ilyen helyen és teljesen kiborultam ezektől az emberektől.
Nem vágok fel a gimnáziumi érettségimmel, hisz azzal is kitörölhetem manapság, de azért láttam a különbséget...
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad
De igen, pont ilyen gyár.: sőt 8 általánossal csoportvezetőnek is fel veszik az embereket, ha az 'ismerős', nem muszáj pont emberszeretőnek lenni, bár nekem rendes főnököm van.
A helyzet pikantériája, hogy nekem is csak általános iskolai végzettségem van, mert ahova jártam szakkőzép iskolába, ott is osztálytársam volt egy punk, aki szintén terrorizált. otthagytam a sulit, aztán OKJ-n szereztem egy szakmát. (ott a tanfolyamon viszont nem volt 1 emberke sem aki kötekedett volna velem)
Amugy én meg nem tudnék ártani másnak, Meg ezek se tudnák elviselni, ha egy csúnyácska emberke (én) megaláznám szóban, vagy ököljoggal, őket, 1-el még elbírok, de többel....
1. vagyok
64 ezer??
Ezek szerint nem 3 műszakban dolgozol.
Amúgy most én is félek, épp most készülök visszamenni egy hasonló gyárba.
Nagyon nincs kedvem, de az élet rákényszerít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!