Csak az én osztálytársaim ilyenek? (többi lent)
8.-os vagyok. Kb. 30 osztálytársam van. Ebből a fele már legalább egyszer berúgott, és majdnem rendszeresen cigiznek, vagy VP-éznek.
Ez más osztályokban is így van, vagy csak én fogtam ki ?
14/F
A VP nálunk alap. A fél osztály cigizik, viszont nálunk nincs alkoholizálás:D
~8.osztály
Nem vagy egyedül. Az én osztályomba is ez volt, (Én most ballagtam) És nagyon zavart az is hogy mindig szívatták egymást és a tanárokat. Fúú inkább nem mondom el mik történtek utolsó évben mert a suli nevét rontaná, de annyit h 2 szer került egy-egy osztálytárs kórházba, rendőrség is jött már a sulinkba az osztályunk egy-egy tanulója miatt...
Csak arra figyelj hogy NE CSATLAKOZZ a marhaságokhoz! Nem menő! Bírd ki mást nem tudsz tenni, ha jól tanulsz olyan középiskolába juthatsz ahol a diákok átmennek egy rostán, így remélhetőleg rendesebb osztályod lesz. :)
Az én osztálytársaim is ilyenek voltak 12 ÉVESEN!!
Azóta már eljöttem onnan, de még most is mesélnek és látom a képeket is facebookon. Az új osztályom nem ilyen, most vagyunk 14 évesek.
Ne csatlakozz hozzájuk, ha ők tönkreteszik az életüket, neked nem kell ugyanezt tenni.
Én 10.-es vok nálam is ez van sajnos ott mondogatják egymásnak a f@szságokat h ő már harmadnapos* és hogy fetrengett részegen a hévmegállóban ezt egy lány mondta a másik gyerek meg azt mondta hogy ő meg elment a város másik végébe részegen mert eltévedt ez SZÁNALMAS mint menő
*=Hétfőn mondta, ezért harmadnapos (mekkora poén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!