Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ítélnek el az osztálytár...

Miért ítélnek el az osztálytársaim, csak mert lány vagyok, és néha hallgatok rap-et?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és szeretem a rap-et. De nem SP-t! Mást! Szóval, az osztályomban már "kinéznek" amiért nem szeretem Miley cicust, meg a többieket, hanem rap-et hallgatok. :S Most akkor ez baj?
2010. febr. 5. 15:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%

Mindkettő baj!

Halgass rockot!

2010. febr. 5. 15:02
 2/23 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam . Sonata Arctica-t Mindent! Rap-et sem minden nap, van amit szeretek.
2010. febr. 5. 15:03
 3/23 anonim válasza:
100%
gyökerek az osztálytársaid. nem az a lényeg, h milyen zenét hallgatsz, hanem h milyen ember vagy. fel a fejjel, jó, h nem vagy ilyen tömeg csajszi, hanem van saját egyéniséged!
2010. febr. 5. 15:06
 4/23 anonim válasza:
100%
Sehol sem szeretik az egyéniségeket... Hogyha hozzájuk hasonló zenét hallgatnál, akkor könnyebben befogadnának, mert meglenne a közös témátok... De az ízlésetek még változni fog, és nem csak a zenehallgatás alapján találsz majd magadnak barátokat... Hallgass olyan zenét, amit szeretsz, ne befolyásoljon az, hogy mások mit szeretnek, csak élvezd azt, amit te szeretnél...
2010. febr. 5. 15:08
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan jó tendenciát mutatsz akkor, nem veled van a baj! A többi p*csával meg ne törődj, majd kinövik.

első vtam

2010. febr. 5. 15:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
"Ha nincsenek ellenségeid, és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség!"
2010. febr. 5. 15:13
 7/23 A kérdező kommentje:
Már szívesebben vagyok a fiúkkal, mint a lányokkal :D:D
2010. febr. 5. 15:19
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy baj. Te csinálod jól, neked legalább van ízlésed, tudod, mi tetszik és mi nem, és nem csak divatból hallgatod, amit hallgatsz, vagy mert mindenki más is azt teszi.

Sonata-hoz külön grat, nagyon jók! :) Amorphis, Therion esetleg megvan szintén? :)

Rap-et én igen keveset hallgattam/-ok, de konkrétan a Hősök-től a Honfoglalók, Horus-tól pedig a Hát ez f***a! tetszik, nem tudom, ismered-e őket...

Meg ha vevő vagy a poénra is, akkor ajánlom figyelmedbe még ezt a kettőt:

http://www.youtube.com/watch?v=3hFQmdpujxU

http://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA

:)

2010. febr. 5. 15:36
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, középiskolában ez változni fog! :) Ott mindenki az egyéniségekre figyel fel. 18 vagyok, nálunk "anno" Torres Dani és Dj Szatmári imádat volt. (Most vicces újrahallgatni ezeket a számokat :) Már akkor is Paul Simont, Twisted Sisters-t Joan Jettet és The Beatles-t hallgattam. A többiek hülyének néztek, volt egy nagyon jó barátnőm és 3 haverom. Gimiben kialakult egy nagyon jó baráti társaság, sok közös programmal (főzések, sátorozások).. Ne aggódj, idő kérdése. Nem kell megváltoznod a többiek miatt.. Fel a fejjel :)
2010. febr. 5. 15:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: A tesóm igazi rocker, szóval együtt hallgatjuk a Sonata-t. A hősöket ismerem, többek között ez az egyik amit szeretek. :)
2010. febr. 5. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!