Paris hilton kérdése:
Miért csinálják ezt a lány osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vásárolni,minden héten veszek magamnak valami új ruhát,cipőt stb. De vannak osztálytársaim,akik ha meglátják lenézően végigmérnek,meg elkezdik,hogy megint új ruhád van?Nem értem,miért csinálják ezt,soha nem dicsekszem a ruháimmal,beképzelt sem vagyok,igyekszem kedves lenni.
18/l
2011. ápr. 9. 16:12
2/12 anonim válasza:
Valószínüleg irigykednek. Lehet hogy től nagy a társadalmi különbség?
3/12 anonim válasza:
nem engedhetik meg maguknak, és megpróbálnak lenézni, olyannak látni, aki mindig új cuccokat vesz magának, menőségből.
5/12 anonim válasza:
Irigyek, de itt szerintem is nagy a társadalmi különbség. Elmondom őszintén, én is irigy vagyok amikor egyik lány osztálytársamon minden héten felfedezek egy új ruhát. Csak én ezt nem mondom ki, hanem magamban tartom :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem is irigyek,de ha így néznek rád,akkor mikor ők már 5.jére jönnek ugyanabban a cuccban,nézz rájuk úgy,mint terorista a vak töltényre!
7/12 anonim válasza:
irigység, ne foglalkozz velük :)
8/12 anonim válasza:
Irigykednek. De tudod hogy van ez... ha az emberek irigyek rád, azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz ;)
9/12 anonim válasza:
Utolsó! Te is jó irigy vagy, az biztos ;)
10/12 anonim válasza:
ez irigység...Nem tudsz mit tenni ellene. Ne foglalkozz velük. Igaz nehéz nem foglalkozni velük... de próbáld meg. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!