Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért csinálják ezt a lány...

Paris hilton kérdése:

Miért csinálják ezt a lány osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek vásárolni,minden héten veszek magamnak valami új ruhát,cipőt stb. De vannak osztálytársaim,akik ha meglátják lenézően végigmérnek,meg elkezdik,hogy megint új ruhád van?Nem értem,miért csinálják ezt,soha nem dicsekszem a ruháimmal,beképzelt sem vagyok,igyekszem kedves lenni.

18/l

2011. ápr. 9. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért? Mert ilyenek az emberek: naggyon irigyek. Mindig bántják azt, akinek 1 kicsit is több jó cucca van, mint nekik. Azt javaslom, amikor beszólnak mondd nekik, h csak irigyek vagytok. Velem is volt már ilyen, akinek mondtam, nem tudott hirtelen visszavágni, csak akadozva beszélt...
2011. júl. 11. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

14:26

vagyok.

Nem vagyok féltékeny és csóró sem, simán megtehetném h hetente vásárolgatok de engem ez nem dob fel, nem szeretek vásárolni csak ha szükségem van vmire, ennyi...;)

és azért irtam amit irtam, mert basszus....most komolyan...nem lehet annyira hülye a kérdező hogy nem tudja hogy miért csinálják ezt vele...KOMOLYAN MITT HITT????

2011. júl. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!