Miért néznek le az ilyen lány osztálytársaim?
Én falun élek, itt nincs nagy élet, érettségi utáni képzésre járok be a legközelebbi városba. 2 éve párkapcsolatban élek, nagyon szeretem a barátomat, nagyon keveset bulizunk, ha mégis, akkor együtt. Van pár új olyan osztálytársnőm, akik vagy szinglik vagy csalják a barátjukat, minden hétvégén - van, hogy hétköznap is - buliznak, folyton a divattal törődnek... Folyton lenéznek, furákat mondanak rám.
Miért?
Olyan nehéz így... :(
L20
Mert ők hülyék, te meg normális vagy, és ez nem tetszik nekik :)
18L
Ez most nem csak falun vagy igy, de az egesz vilagon ez a helyzet sajnos.
Nem kell arra gondolni, hogy Te vagy a rossz, vagy Ok kulonbek, vagy okosabbak, Ok szegenyebbek a lelki teren, mivel csak azzal torodnek, hogy mit egyenek, hogyan elegitsek ki a vagyaikat, mint ahogyan leirtad.
Tehat ne gondold azt, hogy ez lenne az igazi szeretet, vagy boldogsag. Ezeknek a szemelyeknek nincs meg a lelki bekejuk, mivel mindig arra torekednek, s minden energiaukat abba fektetik, hogy mit vegyenek fel, stb..
Megertem, hogy kellemetlenul erzed magad - miatt, es rosszul esik, de probalj meg nem torodni ezzel, vagy pedig ne menj kozejuk, hiszen nem mindenki ilyen, vannak tobben is, Akiknek az eletfelfogasa olyan, mint a Tied pl., de kikell varni azt, hogy megtalald.
Foglald el magad es olvassal pl. olyan konyveket, amik segitik a lelki fejlodesedet, s igy nem fogsz unatkozni sem, es kozben egyre vilagosabba vallik a szamodra az, amirol irtam is Neked.
ne foglalkozz ezekkel a libákkal.
nálunk is ez van de nem érdekel.sokkal boldogabb vagyok mint ők a tartós kapcsolatomban,állandó bulizás és piálás nélkül is.
17L
Csak gratulálni tudok, hogy 20 évesen alig bulizol....!
És a divatot sem véletlenül találtál ki, nem menő össze nem illő rongyokban szaladgálni. Ha ezeken változtatnál, attól még lehetnél hűséges a barátodhoz... -.-"
utolsó válaszoló:
te is akkor hasonló hülye páva vagy, mint akivel a kérdezőnek baja van. :)
meg amugysem emlitette a kérdező hogy törődik-e a divattal, csak azt hogy akik bántják őt, ők folyton azzal törődnek, attól még lehet hogy egész stílusosan öltözködik.
kérdező:
szerintem ne törődj velük, irigykednek :) majd később ők is rájönnek, hogy mindig is neked volt jobb a helyzeted :)
15:07-es! Én meg a szemléletmódodhoz tudok gratulálni!csodás példánya vagy az emberi fajnak...
Kérdezőnek: az ilyen emberek általában a saját "nyomorukat" szokták elfedni, ha másokat cikiznek, lenéznek. Ha el is mennek bulizni, nem azt érzik a legfontosabbnak, hogy jól érezzék magukat, kikapcsolódjanak, hanem azt, hogy 2 méteres körzetben vajon ki akarja őket megb@szni csupán a látványuktól.
Nem kell velük törődni. Lenéznek, csak mert te jobb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!