Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézem általános iskolás (lány) osztálytársaim adatlapját és zömében aki csinos volt meghízott, akiről úgy gondoltam nem tetszik annyira, bombanő lett, ergo hogyisvanez? O_o :D
Én azt vettem észre, hogy amelyik régi - akkoriban kicsit lúzernek számított - osztálytársam elment egyetemre, fősulira, mind kikupálódott, és látom az ilyen-olyan barátokkal c. albumait.:)
Azok, akik akkor is jól néztek ki, manapság még jobban néznek ki.
szóval mindenki szép lett haha:)
Bár én lány vagyok, az egykori "menő" osztálytársnőim többségéből egyetemen/főiskolán stréber, alig bulizós kis nyuszika lett. Az átlagos lányokból menők lettek. A szendék meg vagy vagányabbak lettek kicsit, vagy maradtak ugyanolyan. De nagyon kevés lány van, aki nem változott suliváltás alatt.
22/L
Nálam a régi szép és menő lányok megrondultak - nem híztak, csak nem szépek.
Akik nem voltak menők azok meg most bombázók (ebbe úgy látszik én is beletartozok, mert írt vissza volt fiú oszt. társam, hogy most nagyon megérem a pénzem)
Viszont én pl. semmit nem tettem a szépségért. Nem sminkelek, nem hordok divatos ruhát, se tűsarkút... Inkább a genetika játéka.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!