Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért van az ha van egy csinos, szép lány, de mégsem nyomultok rá?
Ezt én is kérdezhetném... Szerintem félnek. (Alaptalanul.) Pedig lehetne egy csinos kedves szerető barátnőjük, de nem...
20/l
Én például azért nem, mert sajnos nem ismerek ilyen lányt, aki egyszerre szép, de mégis értelmes.
Nehogy változtass bármin, már amúgy is ritka kincs vagytok! :)
Itt neten könnyű ezt mondani de nem szabad félni:)
Lehet, hogy életed végééig vele lennél, de elpuskáznád ezt a lehetőséget (egy ilyen jó csajjal).
Én sem merek odamenni egy lányhoz sem:)
21/F
Én bárkivel leállok dumálni, akár egy szépségkirálynővel is, és viszonozzák is a beszélgetést, de......
A csinos lányokkal kapásból kicsit bunkó, lekezelő, ignoráló vagyok, mert (szerencsére nem saját tapasztalatból, hanem másokéból, amikből ugyanúgy lehet tanulni) ezek a nagyon csinos lányok általában beképzeltek, flegmák, lekezelőek......ezért viszonyulok kapásból én is így hozzájuk. Aztán ha a csaj bebizonyítja, hogy értelmes (múltkor egy modell csaj, amint megtudta, hogy közgazdász vagyok, elkezdett a közgazdaságtanról beszélni, ami baromira meglepett), akkor semmi akadálya nincs annak, hogy szándékozzam jobban is megismerni.
A sok pofázás lényege, hogy kevés az értelmes, szép lány, és túl sok az öntelt, bunkó pics@.
egyszerű
a., úgyis van egy ilyen szép csajnak barátja
b., egy ilyen csaj velem szóba se állna
c., ő is olyan mint a többi (na ezt elismerem általánosítás, de sajna ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!