Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ki a jó nő és ki a szép lány?
A jó nő a vékonyabb, kisminkelt, hosszú lábú, formás fenekű, esetleg jó mellű, viszonylag magas nő akit az utcán meglátok, de tudom, hogy a soha nem lenne nála esélyem, viszont ha lenne, akkor is csak addig tartana, amíg "felpróbálom" egyszer.
A szép lány a szép arcú, szép hajú, szép szemű, mosolygós lány, aki mindig kedves velem, és ezért tetszik. A kettő közül ő az, aki hosszú távú kapcsolatra alkalmasabb :) 20/F
Nehéz ügy.
Ez nálam első pillantásra dől el hogy ki jó és nem jó.
Általános leírást nem lehetne adni...
Jó nő = szexuálisan vonzó, izgató
A szép lány = a fentiek + még szép is mellé
"A jó nő a vékonyabb, kisminkelt, hosszú lábú, formás fenekű, esetleg jó mellű, viszonylag magas nő akit az utcán meglátok, de tudom, hogy a soha nem lenne nála esélyem, viszont ha lenne, akkor is csak addig tartana, amíg "felpróbálom" egyszer. "
Kisapám, a jó nőt nem próbálnád fel egy alkalommal sem, mert attól, hogy csinos szexi egy nő még nehezebben kapható.
Annál könnyebben kapható a dagi, csúnya önbizalomhiányos lány...
Szép lány: Selena Gomez
Jó nő: Megan Fox
Most csak mondtam valamit, amúgy nem vagyok leszbi. (lány voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!