Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Miért van az ha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Miért van az ha van egy csinos, szép lány, de mégsem nyomultok rá?

Figyelt kérdés
visszahúzódó vagyok,illetve nem az a magát illegető beképzelt típus,de mindenki mondja hogy milyen jó alakom van és szép vagyok. segítsetek,és mondjátok meg min változtassak! köszönöm elöre is!
2011. szept. 6. 19:53
1 2 3 4 5
 31/42 cynic ***** válasza:

"az önbizalmam sem nagy... :) pedig elvileg lenne miért..:))"

mert az önbizalom csak a külsődből fakadhat? még véletlenül sem az életben elért eredményeidből, netalán a személyiségedből, tudásodból, műveltségedből? gratulálok.

2011. szept. 6. 21:35
 32/42 A kérdező kommentje:
Nem,de most ha nem ismer meg egy pasi vgy csak latasbol akkor honnan tudja milyen vgyok belulrol. Amugy is nem arrol beszulnk..:) de azert koszi a valaszod...............:)
2011. szept. 6. 21:53
 33/42 anonim ***** válasza:
milyen a hajad?:))
2011. szept. 6. 22:11
 34/42 A kérdező kommentje:
Hosszu(mellig ero) barna es nincs kivasalva mint az osszes tobbi tininek:) amugy alapbol ilyen kis hullamos:)
2011. szept. 6. 22:22
 35/42 A kérdező kommentje:
am miert?:)
2011. szept. 6. 22:25
 36/42 djgenyo ***** válasza:
Azon nem gondolkodtal meg h hazudnak neked...lehet egy kupac csokis kaksi vagy...csunya is vagy csonak tested van...nem akarnak megbantani...de lehet jo bige vagy...csak koztudottan bekepzelt...stb hasznos voltam...
2011. szept. 7. 01:14
 37/42 anonim ***** válasza:
nem szőkés göndör hajad van?:D szolnokon tanulsz?
2011. szept. 7. 15:13
 38/42 anonim ***** válasza:
hát a leírtak alapján szerencsés lesz aki odamegy hozzád elsőnek :) 18/F
2011. szept. 7. 16:59
 39/42 anonim ***** válasza:
na én a saját példámat írom le, bocs ha hosszú egy kicsit, de vannak lányok akik amikor először "beszélünk" egy lánnyal azok megaláznak, és kész vége az önbizalmadnak, én is fogom a fejem hogy lehetek ilyen hülye itt van egy lány az orrom előtt de nem megy, mert úgy megbántott még egy másik hogy félek hogy mi van ha...
2011. szept. 7. 17:07
 40/42 A kérdező kommentje:
öhm nem vagyok szolnoki,és barna a hajam :)))) köszi a válaszokat még1x,és várok még válaszokat továbbra is!! :)
2011. szept. 7. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!