Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg egy lánnyal ha most szünetben elmegyek a családommal egy hotelbe és ott van egy csinos lány?
nemet és kor légyszi.
Lányok ti minek örülnétek jobban ha közeledne egy fiú felétek?
17/F
(kicsi az önbizalmam és gondoltam hogy ha nem jön be akkor sosem találkozunk már és nem kell ettől paráznom...)
legyél vicces,és kedves,először beszélgess vele,hogy megkedveljen,aztán megy magától
16/L
de hogy kezdeményezzek?
Eddig ismeretlen lánnyal még nem próbáltam összejönni csak oszt társsal vagy baráti társaságból valakivel.De azok bejöttek :)
Csak az a gond hogy kicsi az önbizalmam pedig azt mondják hogy vicces vagyok normális stb...
Olyannal, ami miatt bárki máshoz is odamehetnél. Megkérdezed az időt, tüzet kérsz, megcsodálod a csizmáját és megkérdezed hol vette, mert te is ilyet akarsz a húgodnak karácsonyra, stb...
Ha már beszélgettek, kérdezz, érdeklődj. Hogy érzi magát ott, mit szeret csinálni, stb...
Tudom, hogy nehéz, de próbáld elrejteni a félelmed. Attól bizonytalannak tűnsz és az nem jó pont.
akkor jól csajozhatsz;) okos kis dolgok ezek:):):)
ha fiú lennék alkalmaznám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!