Miért néznek le az ilyen lány osztálytársaim?
Én falun élek, itt nincs nagy élet, érettségi utáni képzésre járok be a legközelebbi városba. 2 éve párkapcsolatban élek, nagyon szeretem a barátomat, nagyon keveset bulizunk, ha mégis, akkor együtt. Van pár új olyan osztálytársnőm, akik vagy szinglik vagy csalják a barátjukat, minden hétvégén - van, hogy hétköznap is - buliznak, folyton a divattal törődnek... Folyton lenéznek, furákat mondanak rám.
Miért?
Olyan nehéz így... :(
L20
Nézd... nem mindenki egyforma. :) Én pl nem néznélek le ezekért a dolgokért, mivel én is Budapest mellől járok be iskolába(mint sok iskola-és osztálytársam). Ugyan nekem nincsen most párkapcsolatom(nemis vágyom rá, én a csalódásokmiatt), de nem fekszem össze senkivel se csak poénból... Nem a divat az első gondolatom(talán az utolsólehetne), és nem szokásom lenézni azt, aki nem jár el bulizni(én is csak házibuli-fenegyerek vagyok ám), nem csalja a pasiját(ezért tisztelem is), és nem sipákol azonnal ha letörik a műkörme(a műkörömmel amugy nincs bajom). :D
Senki sem egyforma. El kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!