Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért néznek le az ilyen lány...

Miért néznek le az ilyen lány osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Én falun élek, itt nincs nagy élet, érettségi utáni képzésre járok be a legközelebbi városba. 2 éve párkapcsolatban élek, nagyon szeretem a barátomat, nagyon keveset bulizunk, ha mégis, akkor együtt. Van pár új olyan osztálytársnőm, akik vagy szinglik vagy csalják a barátjukat, minden hétvégén - van, hogy hétköznap is - buliznak, folyton a divattal törődnek... Folyton lenéznek, furákat mondanak rám.

Miért?

Olyan nehéz így... :(

L20

2010. nov. 13. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy a 15:07-es írta ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
2010. nov. 14. 00:37
 12/16 anonim válasza:
0%
Nem, nem Én írtam ki ezt a kérdést, de azért köszönöm, jót nevettem rajta. =] (15.07)
2010. nov. 14. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd... nem mindenki egyforma. :) Én pl nem néznélek le ezekért a dolgokért, mivel én is Budapest mellől járok be iskolába(mint sok iskola-és osztálytársam). Ugyan nekem nincsen most párkapcsolatom(nemis vágyom rá, én a csalódásokmiatt), de nem fekszem össze senkivel se csak poénból... Nem a divat az első gondolatom(talán az utolsólehetne), és nem szokásom lenézni azt, aki nem jár el bulizni(én is csak házibuli-fenegyerek vagyok ám), nem csalja a pasiját(ezért tisztelem is), és nem sipákol azonnal ha letörik a műkörme(a műkörömmel amugy nincs bajom). :D

Senki sem egyforma. El kell fogadni.

2010. nov. 14. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
15:07-esnek: Aha, persze. Akkor biztos tök véletlenül ugyanolyan a stílusa a linkelt kérdésnek, és az általad írt válasznak :/
2010. nov. 14. 22:13
 15/16 anonim válasza:
0%
Figyelj, nem olvastam el az általad linkelt kérdést, így nem tudom, hogy milyen stílusban íródott, de abban biztos vagyok, hogy nem Én írtam ki, arra emlékeznék. De most, hogy ennyire ragaszkodsz az álláspontodhoz, kíváncsivá tettél, és el fogom olvasni a kérdést és a válaszokat is. :]
2010. nov. 16. 20:41
 16/16 anonim válasza:
Én egy kisvárosban élek, itt sincs nagy élet. Már dolgozok, Én 10 éve élek párkapcsolatban, nagyon szeretem:) ettől függetlenül ha lehetőségem van bulizok. Van hogy együtt, és van, hogy a barátnőimmel (akik között van szingli, és van akit érdekel a divat, mégis a barátaim:D). Egy buli, ha normális párkapcsolatban él az ember, akkor nem arról szól, h vajon kivel fogom ma megcsalni a barátomat és figyelem, h jövőhéten vagy akár HÉTKÖZNAP egy másik buliban ki lesz az áldozat. Ez szomorú, ha valaki így gondolja. Az pedig, h az ember elmegy e a barátnőivel bulizni (ha vannak) semmilyen konfliktust nem okozhat egy normális kapcsolatban. ha van bizalom mind2 fél részéről, akkor nem fosik egyik fél sem, hogy netán 3 pálinka után hülyeséget csinál a másik, mert nincs annyi pia, h ez bekövetkezzen, csak akkor, ha akarja is az ember. Szóval attól h valaki él és vannak barátai akik fontosak számára és elmegy velük bulizni sőt még pasija is van, attól nem hülye züllöttéletű kva mindenki, csupán nem szeret otthon ülni szombat este. Egyébként azt javaslom a kérdezőnek, hogy próbáljon meg icipicit nyitni feléjük ha ez valóban zavarja, ha nem is akar változtatni, akkor viszont ajánlom a könyveket (bármilyen hihetetlen buli mellett még én is szoktam olvasni:D) A legjobb amit valaha olvastam Dan Millmanntől a Békés harcos útja. Ez lelkileg tényleg nagyon jót tesz, elgondolkodtató.
2010. nov. 30. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!