Miért ítélnek el az osztálytársaim, csak mert lány vagyok, és néha hallgatok rap-et?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és szeretem a rap-et. De nem SP-t! Mást! Szóval, az osztályomban már "kinéznek" amiért nem szeretem Miley cicust, meg a többieket, hanem rap-et hallgatok. :S Most akkor ez baj?2010. febr. 5. 15:00
11/23 anonim válasza:
nálunk csomó csaj finuccsin, tibbah-n hasonlókon él:D főleg azok a tipikus menőcsajok
12/23 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok "menő", sőt az a tanulós fajta vagyok :D
2010. febr. 5. 21:20
14/23 anonim válasza:
Marha dögös csaj lehetsz, nem talizhatnánk?:-)
15/23 A kérdező kommentje:
Dögös :D Ejha! Ez vicces. :D Manapság egyre többet hallom :D
2010. febr. 6. 21:55
16/23 anonim válasza:
Akkor enyhén fogalmazok: Nagyon szexi lehetsz Baby!:-)
17/23 anonim válasza:
A zenei ízlésed tulajdonképpen ellentmond egy társadalomba berögződött sztereotípiának. Sokak szerint egy lánynak kedvesnek, cicásnak, ártatlannak kell lennie. Eközben a rap egy offenzív hatású, kemény hangzású zene, nélkülözi a dallamot és a finom érzelmeket, sokkal inkább agressziót és önimádatot sugall az embereknek. Ez a rap gyökereinek ismeretében alá is támasztható.
Két ennyire ellentétes dolog pedig számos ember fejében egyszerűen nem fér meg egymás mellett (függetlenül attól, hogy az első mindössze egy típus, ami talán nem te vagy, csak rád akarnák húzni).
Hogy ezért hibásak e? Én azt mondom azért hibásak, mert más dolgával foglalkoznak a sajátjuk helyett...
19/23 anonim válasza:
Nem baj ,azt hallhatsz ami neked tetszik.
20/23 anonim válasza:
Az osztálytársaid hülyék. Mindenki azt hallgasson, amit szeret. Mellesleg szerintem néhány rap (pl.Eminem) sokkal jobb zene, mint Miley Cirus. (én is lány vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!