Miért ítélnek el az osztálytársaim, csak mert lány vagyok, és néha hallgatok rap-et?
Igazad van... és ez az ellentét köztetek, csak fokoznia kell azt hogy rap-et hallgatsz :) meg persze rockot :P:P
Sztereotípia ide-oda, nekem azért nincs barátnőm mert nem találom velük a közös hangot.. nekem sokat jelent a zene, zenélek is :) nem tudnám elviselni ha egy ilyen divatpi*csa barátnőm lenne aki nem jön el a fellépésünkre...
Az utolsónak: gondolom akkor a hátsó padban ülsz, és a csuklyád alól pásztázod a barbikat gyűlöletes tekintettel...
Szerintem vizsgáld meg magad, hogy nem e te szeparálod el magad szándékosan, vagy alkotsz előítéleteket.
ne foglalkozz a buta lányokkal, azért néznek ki mert ilyen a neveltetésük illetve primitívek, sp meg egy kis b*zi :D
legyen saját stílusod, és ha a srácokkal társaságát jobban kedveled akk ezen nincs mit vitázni :) ill rengeteg olyan fórum van ahol a tiedhez hasonló beállítottságú ember van, nyilván lányok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!