Mi az oka annak, hogy nem tudnak írni a fiatalok?
Kedves utolsó!
Értem, hogy mit mondasz, és az általad emlegetett "tini szleng"-et is értem. Az inkább csak idegesítő formája a fiatalok önkifejezésének. De könyörgöm, mondd meg, hogy miért? tesznek olyanokat, hogy "teccik, haggyuk". Ezzekel egy a baj, mégpedig az, hogy a helyes formájukban sincs sok betű (tetszik, hagyjuk). Szinte ugyanannyi. A "tetszik" szóban van 1-el több betű. Hogy idegesíthet valakit az, ha valami helyesen, magyarul van leírva? Úgy nem tudja értelmezni az adott betűhalmazt?:)
Rájöttem mi lenne a halálom. Ha fognánk ezt a brigádot, és angol szavakat diktálnánk nekik. Szegény agyhalott MSN-en felnőtt kölyökkel mi lenne???
Why? - Váj?
Protection - Proteksön
És még sorolhatnám napestig...:D
A kegyelemdöfés pedig a legnehezebb mondat lenne a világon: "I'm a man".:)
A kérdést író személy tud angolul, csak tájékoztatásképp...
Nem szótárból leste ki... to understand?
Nem anyanyelven ismerem az angolt, de azért megértem, és használom a mindennapjaimban.
Érteni???:)kind respondent...:)
mindenki tud hüJét jáCCani te is,kedves kérdező én is
Szerintem valaki,csak megjátsza magát ilyenekkel is. Nem hiszem, hogy mindenki, de sokan igen, aki pedig nem, az menjen vissza az általánosba!
én igenis tudok írni:D
voltam helyesírási versenyen is.
szerintem azért nem tud írni a többség mert ilyen hülye rövidítéseket használnak és ettől romlik a helyesírásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!