Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A férfiak vagy a nők az...

A férfiak vagy a nők az okosabbak? Miért gondolják a nők magukat okosabbnak és ha nem az övéké a vezető szerep egy családban miért ők hordják a kalapot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Ha csak személyes tapasztalataimra hagyatkozom, azt tudom mondani, hogy nem nagyon találkoztam még olyan nővel, aki felért volna az legintelligensebb férfi ismerőseim szintjéhez, pedig aztán sokféle korú és végzettségű mővel találkoztam már.

Ez nem azt jelenti, hogy a nők buták, de ha komolyabb probléma merül van, férfiak oldják meg, ha rendkívüli szellemi teljesítmény nyújt valako, az szinte mindig férfi.

A nők sokszor arrogánsak, csak ők olyankor is, amikor képtelenek átlagnál jobb teljesítményt nyújtani, illetve általában komoly gondjaik vannak logikával, szövegértéssel és úgy általában azzal, hogy ne érzelemből érveljenek és ne beszéljenek mellé.

2023. febr. 12. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!