A férfiak vagy a nők az okosabbak? Miért gondolják a nők magukat okosabbnak és ha nem az övéké a vezető szerep egy családban miért ők hordják a kalapot?
Na akkor lezárom, te egy öntelt buta pasi vagy. Legyél inkább homokos, mert férfinak a nőkkel szemben csapnivaló vagy. Hopp, beugrott, szerintem te az is vagy, ezért utálod ennyire a nőket, mert az szeretnél lenni.. Pá pá
TE MEG EGY KIELÉGITHETETLEN BÜDÖS Q..VA VAGY!!! A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ!!!! JA , HA EL TUDOD OLVASNI, ÉS ELJUT A SZEGÉNYES /1 BIT, MÁR HA TUDOD MIT JELENT.../ AGYADIG!!!!
Na akkor lezárom, te egy öntelt buta pasi vagy. Legyél inkább homokos, mert férfinak a nőkkel szemben csapnivaló vagy. Hopp, beugrott, szerintem te az is vagy, ezért utálod ennyire a nőket, mert az szeretnél lenni.. Pá pá
na itt álljunk meg egy terpeszugrásra: bár ffi vagyok, nem hülye! egy ien agyzsugorítómütétre nem vállalkoznék 1 milliárdért sem!!!!
süket unintelligens csajok! a kérdésre választ!!!
ugye nem tudtok? csak a vagdalkozás...
Egyértelműen a férfiak az okosabbak, ez tény. Csak hát a feministák nem bírják elviselni a valóságot.
Végül is ne csodálkozzatok, mert a világ egyre szarabb minden szempontból, és ez a feminizmus csak az egyik tünet a többi mellett.
Rendben, akkor most alpári leszek. Pont leszarom, melyik tradicionalista mit jelent ki a nemek biológiai szerepéről és az agyuk felépítéséből adódó világnézetekről. Hiába a fajfenntartás sikeres elősegítése, hiába jár át mindent a tudat, hogy társadalmunk opcionálisan működik az őt felépítő családok mibenlétének szempontjából, ha közben nem érzem megvalósítottnak az egyéni céljaimat. Baromira nem tud érdekelni, kihalunk-e rövid időn belül, amíg tisztában vagyok a fajtársaim jó kedélyével. Nem élet az az élet, amely csupán a túlélésről szól. Mindenkinek jogában áll a vágyainak megfelelően cselekedni. Ha az életben maradás lebeg a szemünk előtt, mint egyedüli rév, az eszményünk eredményeképp egy boldogtalan, egyhangú elemekből álló rendszert kapunk. Mert hangozzon bármilyen hihetetlenül, nem óhajt minden nő ház körüli-és házimunkák tömkelegébe rekesztve gondoskodni az éhes szájak teletöméséről. Az, hogy egy nő életének kizárólagos értelme egy másik élet támogatása, ebben a formában nem igaz! Egyre többen tartanak igényt a személyes felfedezéseik megtételére, a művelődésre, a világ megfejtésére (filozófiai és természettudományos értelemben egyaránt), szeretnének beteljesülni azáltal, hogy érezhetik magukat valakinek. Mások épp a fizikális élvezet hajszolói, és amennyiben tiszta lapokkal játsszák a játékukat, csomót ezen a kákán sem találhatunk. Miért kéne megfosztani a magamfajtákat az örömtől? Hogy szülhessünk hasonlóan kedvtelen anyajelöltet a világnak? Hogy végignézzük, ahogy a fiunk végigjárja a kitaposni tervezett ösvényünket, mert "őt erre buzdítják az ősi ösztönei"? Nevezhettek hormonzavarosnak vagy a kelleténél emocionálisabbnak, de kötve hiszem, hogy egy titeket számotokra sanyarú sorsba taszítani hivatott szemléletet ti hidegebb fejjel fogadtatok volna! Mondjon bárki bármit, az eminens férfiak tűrőképessége sem határtalan, elsőkézből tapasztalom nap mint nap.
3 év elteltével talán rá sem bukkantok erre az irományra, ám nem árt, ha nyomát hagyom a világképemnek arra az esetre, ha tévednék. Nem akarom újjáéleszteni a vitát. Amit akarok, az az, hogy az ellenzők megértsék, miért nem fognak soha meggyőzni minket az ideológiájuk helyességéről. Egyetértést nem várok, csak halovány beleélést.
nem hetero férfi vagyok, és sztem jóval értelmesebbek a férfiak. a legokosabb férfi ismerőseim szintjén nem nagyon volt olyan nő, aki megközelítette volna.
a nők kevésbé logikusak, sokszor gyerekesebbek, inkább ha vmit vissza kell mondani, abban jeleskednek, de tanácsért szinte mindig férfihoz fordulok.
sztem a nők 99%át elég könnyű leérvelni, mert nagyon nehezen raknak össze egy logikus épkézláb érvelést, ez mondjuk ezen az oldalon is elég jól látszik, ráadásul sokkal jellemzőbb rájuk az érzelmi érvelés, személyeskedés.
Még egy dolog:
ismerek okos nőket. Tényleg okosak.
Egyetlen apró kis probléma van ezzel: ezt a képességüket csak teljesen semleges körülmények között képesek használni.
Ahogy bármiféle érzelem felmerül - azonnal ellepi az agyukat a vörös köd, abban a pillanatban félredobnak minden logikát és tudományt, és őrjöngve rohannak szétszedni azt, ami nem tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!