Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A férfiak vagy a nők az...

A férfiak vagy a nők az okosabbak? Miért gondolják a nők magukat okosabbnak és ha nem az övéké a vezető szerep egy családban miért ők hordják a kalapot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

Meglátszik hogy ezt a marhaságot a nőkröl az emancipált feministák találták ki ha én férfi létemre csinálom ezt kigunyolnak de ha egy nő akkor szuper képeségei vannak.)

Olvastam egy olyan könyvet amely konkrét dolgokat sorol fel a nők miben jobbak a férfiaknál aztán 1 dolgot a végére tesz,hogy mi meg miben vagyunk jobbak. Szóval az egész könyv kb így megy végig a nök javára,szinte minden területen jobbak.Vajon kik irták ezt a könyvet ? )))

Az utolsó válaszadó hölgy is biztos feminista hatás alatt van )

2009. jan. 26. 20:25
 12/61 anonim ***** válasza:
58%

Én nő létemre informatikus leszek, és még értek is hozzá :-) 300 fős évfolyam 10%-a nő volt nálunk. A nők közül a többség diplomásan végez (nem sok hagyta abba), a pasik közül sokkal nagyobb arányban adták fel a sulit vagy buktak ki még utolsó évben is. (kb. a kezdős évfolyam fele végez diplomával) Ez nem agykutatás, ezek pusztán tények.

Még valami:

Nőként informatikus leszek, készítem a szakdolgozatomat, dolgozom 6 órában főállásban, zenélek (közönség előtt)... stb.

A zenei közösségben vannak pasik, zenélés mellett dolgoznak, nem zenei szakmában (tanár, építészet, elektronika... stb.), többüknek van családjuk is, otthon is helyt állnak.

ellenpélda:

Öcsém netezik, számítógépen játszik, msn-ezik, valóban egyszerre, DE érettségi előtt áll és alig tanul, és meg is látszik az eredményén.

Ismerek nőt is hasonlót, sokmindent képes egyszerre csinálni, de ami fontos lenne, azt nem csinálja.

Szóval az, hogy hogyan tudsz valamire odafigyelni és mennyi mindent tudsz csinálni egyszerre, az tulajdonképpen mindegy is, a lényeg az, hogy mindezt ésszel, és nem mindegy, mire fordítod ezt a képességet, arra, ami fontos, vagy arra, ami haszontalan?

2009. jan. 26. 20:26
 13/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok himsoviniszta de nem birom a feministákat
2009. jan. 26. 20:29
 14/61 anonim ***** válasza:
70%
Én meg nem vagyok feminista, de utálom a hímsovinisztákat
2009. jan. 26. 20:40
 15/61 anonim ***** válasza:
62%
Már több hasonló kérdést olvastam itt. Mindig pasik teszik fel és a vége egy jó nagy veszekedésbe torkollik. Nem tudnátok végre békén hagyni a nőket? Mit kell mindig fikázni minket illetve bebizonyítani, hogy Ti vagytok a jobbak. Tudod mit, okosabbak, szebbek, nagyszerűbbek vagytok, csak hagyjatok minket békén az ilyen bugyuta hülyeségekkel please!
2009. jan. 26. 20:44
 16/61 A kérdező kommentje:

Ellenben ha egy nő tesz fel bugyuta kérdést az rendben van ?

Elnézést ha belegázoltam az elszált feminista nők lelkivilágába )))

2009. jan. 26. 21:01
 17/61 anonim ***** válasza:
73%

pont ezt is akartad nem? :)) süt a direkt kötekedés,hiába írna akármit is egy nő neked,sztem te csak a hasonló gondolkodású férfiíróval pacsiznál itt le...

de jó hogy az én párom nem töri ilyen hülyeségeken fejét... :)))

2009. jan. 26. 21:08
 18/61 anonim ***** válasza:
79%

Csak vigyázz, ha lesz egy lányod, vele ne bánj így, mert megutál, aztán öreg korodra nézhetsz, hogy miért is nem fog támogatni.

Nekem apám nézi le a nőket, bár még nem annyira öreg, de nem tudom se szeretni se tisztelni, amiatt, ahogy bánt velem, öcsémet favorizálja, engem meg le a sárga földig. Szóval majd öcsikém lássa el, hiszen őt szerette, engem nem, rám ne számítson.

2009. jan. 26. 21:11
 19/61 anonim ***** válasza:
66%
Na akkor lezárom, te egy öntelt buta pasi vagy. Legyél inkább homokos, mert férfinak a nőkkel szemben csapnivaló vagy. Hopp, beugrott, szerintem te az is vagy, ezért utálod ennyire a nőket, mert az szeretnél lenni.. Pá pá
2009. jan. 26. 21:15
 20/61 anonim ***** válasza:
63%

Van egy jó mondás, ezen gondolkodj el:

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.

Talán nem véletlenül van így.

2009. jan. 26. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!